Gebeliğe Hazırlık Progesteron hormonu için bakar mısınız??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

benmarian

Her şey seninle güzel ❣️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
727
1.984
43
29
Merhaba hanımlar öncelikle
Bebek planları için kadın doğuma gidiyorum 21. günümde progesteron hormonuna baktırmamı söyledi sonuçları aldım ama progesteron değerinin ne ile ifade edildiğini bulamadım internette de yok bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Merhaba 10 ve üzeri normal değer olarak kabul ediliyor kaç yazıyor sonucunda

Benim 7.7 çıktı bugün ama e nabızda değer normal diyor yani sizin dediğinize göre 10nun altında düşükmüki
Adetten once 1 ng/ml den az olmasi lazim adetinin ortasindada 5 ile 20 ng/ml arasinda olmali yazıyor nette kaçıncı gün yaptırdın? Bana doktorum 21. gün 10 üzeri normal demişti yani yumurtan çatlamış demek dedi ama netten araştırdığımdaysa 5 üzeri normal yazıyor dediğin gibi doktorum neden öyle dedi anlamadım tam olarak neye dayanarak konuştu bilmiyorum

Merhaba 10 ve üzeri normal değer olarak kabul ediliyor kaç yazıyor sonucunda
Testte hangisi progesteron ifade ediyor anlamadım ki 3 sayf test sonucunda progesteron da yazmıyor hiç e nabıza girdim orda da yok sonuçlar bir aksilik oldu galiba

Kızlar bakın bu mesajı buldum ve gayet güzel anlatmış yardımcı olacağını düşünüyorum moral bozmayin

Normal şartlarda adetin 21.günü zaten yumurtlamanın 7.günü oluyor.

Ya benimde şöyle oldu adetimin 21. Günü ayın 8'ine denk geliyordu haftasonu randevu alamadım mecbur bugüne almak zorunda kaldım doktor iki gün geçmiş ama bi bakalım yinede sonuç kötü çıkarsa üzülme diğer ay tekrar bakarız dedi 7.7 bu duruma göre normal mi yani yumurtlama dönemimi geçtim şuan

Eklentiler

• IMG_20190910_225818.jpg
    86,1 KB · Görüntüleme: 45
Canım doktorun daha iyi bilir nette yazdigina göre değerin normal

Bende 23 gunde progestoron bakilmisti 7,5 cikmisti. Doktorum yumurtlamissin demisti. Duzenli regl olan kadinlarin %85 i yumurtlar demisti. Bence hic dusunmeyin, bu deger normal.

Rica ederim canım. Bazı hormonlar geç çıkıyo sana ne zmn dedilerdi acaba? Ara ara kontrol et bakalım nerden baktıysan.
Akşamm 5 gibi çıkar demişti ben gidip ertesi gün aldım sonuçları e nabıza bakıyorum arada bugün tekrar gidip sorucam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…