• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Progesteron hormonu 39.4

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nureto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2019
61
24
38
32
Kızlar bu ay klomen kullandım 10. Gün gittim sol yumurtalık ta 20 mm yumurta oluşmuş 10,12,14,16,18 günler ilişki önerdi değerlendirdim 21. Gün progesteron hormonu 39.4 çıktı hamile olma olasılığı varmı bu değerde yoksa bişey ifade etmiyor mu merak ediyorum bat 3 mart 😊

Sanırım var 🤔 deger yüksek gusel cikmis

Insallah canim bikac gun sonra test yaparsin ☺️

Bende bu ay klomen kullandım ama doktor pek gelişme olmamış dedi sadece başka da detay vermedi inşallah vardır canım hayırlısı olsun

doktorda bişey demedi sadece iğne vurundunmu dedi yok dedim güzel dedi hastalanırsanda gecikrsende gel dedi
Igne vursaydin belki ondan olabilirdi ondan sormustur gunun geldimi teste cikar zatrn insallah vardir 🙏

Kızlar bu ay klomen kullandım 10. Gün gittim sol yumurtalık ta 20 mm yumurta oluşmuş 10,12,14,16,18 günler ilişki önerdi değerlendirdim 21. Gün progesteron hormonu 39.4 çıktı hamile olma olasılığı varmı bu değerde yoksa bişey ifade etmiyor mu merak ediyorum bat 3 mart 😊
Büyük ihtimalle var gebelik ama sağlıklı mı bilemeyiz tabi adet geçmeden

Kızlar bu progesterona döngünün kaçıncı günü bakmak lazım, benim adetler 31-32 günde bir olur, yumurtlama takibi yapmayacağım

Kızlar bu progesterona döngünün kaçıncı günü bakmak lazım, benim adetler 31-32 günde bir olur, yumurtlama takibi yapmayacağım
adetin 21. günü bakılıyor canım 10 ve üzeri yumurtlama olmuş ve çatlamış demek oluyor ama bazı doktorlar 8 ve üzerini de olumlu kabul ediyorlar

ayy dayanabilsemmmm bii bekliyorm yinede inş vardır dua edin canlar
umutlandırmak istemem ama progesteron hamile bir insanda olması gerektiği gibi çıkmış bu çok olumlu birşey hamileysen de eğer düşük yapma ihtimalin aza iniyor hani düşükleri önlemek tutunmayı kolaylaştırmak için progestan kullanıyoruz yaa ona istinaden yazdım bunu hayırlısı olsun hakkınızda Rabbim hayırla sonuçlandırsın mübarek günlerde evinizi şenlendirsin inşallah :)

umutlandırmak istemem ama progesteron hamile bir insanda olması gerektiği gibi çıkmış bu çok olumlu birşey hamileysen de eğer düşük yapma ihtimalin aza iniyor hani düşükleri önlemek tutunmayı kolaylaştırmak için progestan kullanıyoruz yaa ona istinaden yazdım bunu hayırlısı olsun hakkınızda Rabbim hayırla sonuçlandırsın mübarek günlerde evinizi şenlendirsin inşallah :)
Ay canm benim amin inş 😊🤲

Yumurtlamadan 7 gun sonra canim 21. Gun 28 gunde bi adet görenler icin aslinda

Back