Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inş ya 2 yıldır istiyoruz ocak ayında kimyasal gebelik gecirdim bu sefer tutar inşSanırım vardeger yüksek gusel cikmis
doktorda bişey demedi sadece iğne vurundunmu dedi yok dedim güzel dedi hastalanırsanda gecikrsende gel dediInsallah canim bikac gun sonra test yaparsin![]()
3 ü bat bekliycem bakalımInsallah canim bikac gun sonra test yaparsin![]()
Igne vursaydin belki ondan olabilirdi ondan sormustur gunun geldimi teste cikar zatrn insallah vardirdoktorda bişey demedi sadece iğne vurundunmu dedi yok dedim güzel dedi hastalanırsanda gecikrsende gel dedi
çok ümitlenmekte istemiyorum ama inş cnmmmmIgne vursaydin belki ondan olabilirdi ondan sormustur gunun geldimi teste cikar zatrn insallah vardir![]()
Büyük ihtimalle var gebelik ama sağlıklı mı bilemeyiz tabi adet geçmedenKızlar bu ay klomen kullandım 10. Gün gittim sol yumurtalık ta 20 mm yumurta oluşmuş 10,12,14,16,18 günler ilişki önerdi değerlendirdim 21. Gün progesteron hormonu 39.4 çıktı hamile olma olasılığı varmı bu değerde yoksa bişey ifade etmiyor mu merak ediyorum bat 3 mart![]()
ayy dayanabilsemmmm bii bekliyorm yinede inş vardır dua edin canlarBüyük ihtimalle var gebelik ama sağlıklı mı bilemeyiz tabi adet geçmeden
Kızlar bu progesterona döngünün kaçıncı günü bakmak lazım, benim adetler 31-32 günde bir olur, yumurtlama takibi yapmayacağımKızlar bu ay klomen kullandım 10. Gün gittim sol yumurtalık ta 20 mm yumurta oluşmuş 10,12,14,16,18 günler ilişki önerdi değerlendirdim 21. Gün progesteron hormonu 39.4 çıktı hamile olma olasılığı varmı bu değerde yoksa bişey ifade etmiyor mu merak ediyorum bat 3 mart![]()
adetin 21. günü bakılıyor canım 10 ve üzeri yumurtlama olmuş ve çatlamış demek oluyor ama bazı doktorlar 8 ve üzerini de olumlu kabul ediyorlarKızlar bu progesterona döngünün kaçıncı günü bakmak lazım, benim adetler 31-32 günde bir olur, yumurtlama takibi yapmayacağım
Bana 21. Günde baktılar canm bilemedimKızlar bu progesterona döngünün kaçıncı günü bakmak lazım, benim adetler 31-32 günde bir olur, yumurtlama takibi yapmayacağım
umutlandırmak istemem ama progesteron hamile bir insanda olması gerektiği gibi çıkmış bu çok olumlu birşey hamileysen de eğer düşük yapma ihtimalin aza iniyor hani düşükleri önlemek tutunmayı kolaylaştırmak için progestan kullanıyoruz yaa ona istinaden yazdım bunu hayırlısı olsun hakkınızda Rabbim hayırla sonuçlandırsın mübarek günlerde evinizi şenlendirsin inşallah :)ayy dayanabilsemmmm bii bekliyorm yinede inş vardır dua edin canlar
Ay canm benim amin inşumutlandırmak istemem ama progesteron hamile bir insanda olması gerektiği gibi çıkmış bu çok olumlu birşey hamileysen de eğer düşük yapma ihtimalin aza iniyor hani düşükleri önlemek tutunmayı kolaylaştırmak için progestan kullanıyoruz yaa ona istinaden yazdım bunu hayırlısı olsun hakkınızda Rabbim hayırla sonuçlandırsın mübarek günlerde evinizi şenlendirsin inşallah :)
Yumurtlamadan 7 gun sonra canim 21. Gun 28 gunde bi adet görenler icin aslindaKızlar bu progesterona döngünün kaçıncı günü bakmak lazım, benim adetler 31-32 günde bir olur, yumurtlama takibi yapmayacağım