• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progesteron hormon düşüklüğü:(

Pollyana-06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2016
31
8
1
32
kızlar adetimin üçüncü günü hormon testi yaptırdım ve progesteron 0,05 çıktı sanırım düşük.bu değer ne anlama geliyor?hamile kalmayı çok istiyorum.bu durumda kalabilir miyim ?:((

kızlar adetimin üçüncü günü hormon testi yaptırdım ve progesteron 0,05 çıktı sanırım düşük.bu değer ne anlama geliyor?hamile kalmayı çok istiyorum.bu durumda kalabilir miyim ?:KK43:(
canim adetin 3. günü progesteronun düşük olmasi normaldir heralde çünkü ovulasyon olduktan sonra yükselmeye başlıyor hatta yumurtlama olmusmu anlamak icin ovulasyondan 7 gün sonra bakiliyor

Progesteron rahim duvarının kalınlaşıp kalınlaşmadığını anlamak için yapılan bi test. Adet döneminde buna bakılması çok saçma çünkü rahim duvarı adet döneminde dökülür, yenilenir. Haliyle düşük çıkması çok normal.
Ben adetin 21. Günü baktırdığımda bile 7,26 çıkmıştı. Hamilelik olabilmesi veya olduğunu göstermesi için 10 yukarısı olması gerekirmiş. Doktor bana gebelik yok dedi. Tamamen ümidi kesmiştim ki o ay hamile olduğumu öğrendim. Hamilelikte baktırdım 13 çıktı. Hiç boşuna üzülmeyin. 21 inde 5 ten aşağı çıkarsa progesteron ilacı verip yükseltir. Duvarı kalınlaştırır merak etme :)

Progesteron rahim duvarının kalınlaşıp kalınlaşmadığını anlamak için yapılan bi test. Adet döneminde buna bakılması çok saçma çünkü rahim duvarı adet döneminde dökülür, yenilenir. Haliyle düşük çıkması çok normal.
Ben adetin 21. Günü baktırdığımda bile 7,26 çıkmıştı. Hamilelik olabilmesi veya olduğunu göstermesi için 10 yukarısı olması gerekirmiş. Doktor bana gebelik yok dedi. Tamamen ümidi kesmiştim ki o ay hamile olduğumu öğrendim. Hamilelikte baktırdım 13 çıktı. Hiç boşuna üzülmeyin. 21 inde 5 ten aşağı çıkarsa progesteron ilacı verip yükseltir. Duvarı kalınlaştırır merak etme :)[/QUO

İnşallah cnm teşekkr ederm içimi rahatlattın birazda olsa biraz fazla kafama takıyorum galiba:)
Ben adetin 21. Günü baktırdığımda bile 7,26 çıkmıştı. Hamilelik olabilmesi veya olduğunu göstermesi için 10 yukarısı olması gerekirmiş. Doktor bana gebelik yok dedi. Tamamen ümidi kesmiştim ki o ay hamile olduğumu öğrendim. Hamilelikte baktırdım 13 çıktı. Hiç boşuna üzülmeyin. 21 inde 5 ten aşağı çıkarsa progesteron ilacı verip yükseltir. Duvarı kalınlaştırır merak etme :)
nşalla

İnşallah cnm teşekkr ederm içimi rahatlattın birazda olsa biraz fazla kafama takıyorum galiba:)

nşalla
İnsan ister istemez kafasına takıyor canım. Ama herkesin dediği gibi takmamak çok önemli.. Allah tez vakitte tüm isteyenlere nasip eylesin inşallah.

Back