Progesteron düşüklügü

melisxa yuksel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
7
0
25
Merhaba arkadaşlar geçen ay Progesteron hormonum 7.42 çıktı için doktorum trasferimi iptal etti bu ay ise farklı bi uygulama yaptı bu sefer 0.73 çıktı sonucumu doktora attım yarın ne dıcek bilmiyorum böylesi düşük bi değer ile transfer yapar mı bilmiyorum başınıza böyle bi durum geldi mi sizin degerleriniz nasıl cıktı bu süreçte bide e2 hormon istedi oda 89.34 çıktı nasıl bu değerler sizce

Kuzum bu tahliller planlanan transferden kaç gün öncesine aitler

Eğer ki planlanan transferden 1 hafta ya da 5 gün öncesinde 0.73 çıktıysa bu iyi haber , ama e2 biraz düşük belki östrojen takviyesi yapar onu tam bilmiyorum , dilerim güzel sonuçlar alırsın.

Kuzum bu tahliller planlanan transferden kaç gün öncesine aitler
Geçen ay ayın 6 sında yapılacaktı 5 nde progesteron testi verdim sonuç 7.42 çıktı iptal etti bu ay ise degişik bir ilaç verdi daha önce kullanmamıştım 5 günlük femara diye bi ilaç verdi bugün kontrole gittim tekrar progesteron istedi bu sefer 0.73 çıktı e2 de 89.34 çıktı

Öncekinde 7 çıkan düşük çıkmış ondan iptal etmiş ,

Femera kullandın bu ay tamam , çatlatma iğnesini olmadan yaptıysan 0.73 iyi , çatlatma iğnesini verdi mi peki? Ben de fenada kullandım bu ay , çatlatma iğnesini kullandığım gün değerime baktılar 0.70 çıktı tamam yolunda dediler çatlatma iğnesini olabilirsin dediler
Sadece östrojen düşük gibi , onu ilaçla yükseltir mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…