- 11 Şubat 2024
- 240
- 27
- 28
-
- Konu Sahibi beyhanfenn
12 nin sonu mu direk 12+0 mıBunu doktora sorman daha doğru olur. Bende 12.haftada bıraktım
Benimde kötü niyetim yok eğer ki zarari yoksa israf olmasın diye düşündüm ondan sormak istedim siz ne zaman biraktinizDoktorum ne zaman bırak diyorsa o zaman bıraktım. Elimde ilaç var diye bitene kadar vurulmadım yani.
12.hafta gününü tam hatırlamıyorum12 nin sonu mu direk 12+0 mı
Elinizde tutabilirsiniz veya sağlık ocağına vs verebilirsiniz ihtiyacı olan birine verirler. Ben günde 6 kez progestan fitil aldım 12.haftaya kadar, iğneyi de 10.haftada falan bıraktım sanırım ama ben kalçadan oluyordum her gün.Benimde kötü niyetim yok eğer ki zarari yoksa israf olmasın diye düşündüm ondan sormak istedim siz ne zaman biraktiniz
Kalçadan progesteronu kacinci hafta biraktinizElinizde tutabilirsiniz veya sağlık ocağına vs verebilirsiniz ihtiyacı olan birine verirler. Ben günde 6 kez progestan fitil aldım 12.haftaya kadar, iğneyi de 10.haftada falan bıraktım sanırım ama ben kalçadan oluyordum her gün.
5 kutu değil 5 gunluk dozİlaç ziyan olmasın diye vurulur mu yahu? Hem de 5 kutu. Doktorunuz bırak dediyse bırakın.
Emin değilim ama 10.haftanın sonlarına doğru olabilir, doktorum tam o gün bırak demişti tarihi hatırlamıyorumKalçadan progesteronu kacinci hafta biraktiniz
Sonrasında bebek kendisi progesteron ürettiği için mi biraktiriyorlarEmin değilim ama 10.haftanın sonlarına doğru olabilir, doktorum tam o gün bırak demişti tarihi hatırlamıyorum
Elimde 5 tane var deyince 5 kutu gibi anlaşılıyor. Bu elma armut değil ki bitene kadar kullanayım diyesiniz. Tüp bebek yaptırdığınız yere verin ihtiyacı olan birine versinler5 kutu değil 5 gunluk doz
Sanırım öyle ama en doğru cevabı doktorunuz bilir, teknik kısmı bilmemiz mümkün değilSonrasında bebek kendisi progesteron ürettiği için mi biraktiriyorlar
Siz çok uzun zamandır hamilesiniz dogum yaptınız mı yapmadiysaniz kac haftalik oldunuzSanırım öyle ama en doğru cevabı doktorunuz bilir, teknik kısmı bilmemiz mümkün değil
Yok yapmadım henüz, 25.haftaya gireceğim yarınSiz çok uzun zamandır hamilesiniz dogum yaptınız mı yapmadiysaniz kac haftalik oldunuz
Sizin cinsiyet erkekti ve ikizdi galiba yanlış mı hatirladimYok yapmadım henüz, 25.haftaya gireceğim yarın
Yok, tek ve kız :)Sizin cinsiyet erkekti ve ikizdi galiba yanlış mı hatirladim
Kaçıncı hafta belli etti cinsiyetiniYok, tek ve kız :)
12. Hafta gibiydi benim doktorum elimdeki ilaca göre bıraktırmıştı bi zararı olacağını düşünmüyorum elinizde fazla ise eczaneye ücretsiz verebilirsiz 5 tane ilaç bile insanların işine yarayacaktırArkadaşlar tüp bebekle 12 hafta 5 günlük oldum .Progesteron dexi bırak demişti doktor 5 tane var elimde 5 gün daha vurulsam sorun olur mu ? Bebege zarari var mi ? 13 haftanın sonuna doğru bitmiş olur .Fikrinizi söyler misiniz ? Siz progesteronu ne zaman biraktiniz ?