• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progesteron değerim 62,47 çıktı ne anlama geliyor

deryaak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
951
2
46
İzmir
Merhaba arkadaşlar, pko hastasıyım ve bebek için tedavi görüyorum bu ay 3 yumurtam oldu ve 3 üde catladı doktorum 21. Gün progesteron tahlili istedi bugun yaptırdım ve sonuç 62,47 çıktı hemen doktoru aradım değer çok yüksek hamilelik olma ihtimali var dedi isallah yanılmayı dedi benim kafam karıştı heveslenmek istemiyorum. Benim gibi degeri yüksek çıkıpta hamile olduğunu ögrenen varmı lütfen bilen birileri varsa yazsın adetime 11 gün var meraktan ölücem:)

Lütfen bilen biri birşeyler yazsın hiçmi bilen yok ?

Canım progesteron testinin yüksek olması hamile olma ihtimalin olduğunu gösteriyor fakat kesin hamilesindir denilemez çünkü progesteron kaliteli yumurtaların oluştuğunu gösteriyor. Progesteron şayet 7 nin altı gibi bir değer çıkmış olsaydı bu kesin olarak hamile olmadığına delil olabilirdi.Benimde çok kere 30-40 gibi progesteron değerlerim oldu fakat gebelikle sonuçlanmadı.
İnşallah sen hamilesindir canım bakarsın ikiz ,üçüz bile olabilir. İyi haberlerini bekliyorum

İşallah canım her ay hayal kırıklığı bu ay ilk defa herşeyim normal yumurtam oldu çatladı insan ister istemez herşeyden anlam çıkartıyor rabbim işallah hepimize nasip eder. İşallah hepimiz kucağımıza alırız bu aydan çok ümitliyim 1 hafta daha sabretcem artık :(:49:

Back