Gebeliğe Hazırlık Progesteron değerim 26 cikti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maalesef canım bugün adet sancılarim başladı test yaptık negatif. Yarın benimde gelir heralde bakalim. İşin kötüsü tedavim bayrama denk geliyor tedavim bu ay olmayabilir
Bende şmdilik ara verdm tedaviye.eşimi ikna edemiyorm tahlil vermeye.bende elimden geleni yaptm kısmet bakalım

Benim 8.2 çıktı doktor iyi yumurtlamıssın dedi de gebelik olablrmi ??
Canım benim 26 idi ama hamile değilim. Doktorum bu tahlil hamilelikle ilgili bilgi vermez 7 çıkan hastam hamileydi 50 çıkan hamile değildi buna göre yorum yapma dedi. 5 üstü yumurtlamissin demekmis ve değer yükseldikçe yumurta kalitesi artiyormus. Sen yumurtlamissin ama yumurta kaliten çok iyi değil sanırım. Ama dediğim gibi doktorum 7 çıkan hastam hamileydi demişti. Yani Allah "ol" dedi mi herşey mumkun

Canım benim 26 idi ama hamile değilim. Doktorum bu tahlil hamilelikle ilgili bilgi vermez 7 çıkan hastam hamileydi 50 çıkan hamile değildi buna göre yorum yapma dedi. 5 üstü yumurtlamissin demekmis ve değer yükseldikçe yumurta kalitesi artiyormus. Sen yumurtlamissin ama yumurta kaliten çok iyi değil sanırım. Ama dediğim gibi doktorum 7 çıkan hastam hamileydi demişti. Yani Allah "ol" dedi mi herşey mumkun
Anladım canım hayırlısı ınş ne diyelim Rabbim hayırlısı evlatları nasıl etsin bizlere

kızlar merhaba progesteron hormonuna aile hekimleri bakıyor mu?

Çatlatma iğnesi yapıldığı için henüz test yapmadım canım pazartesiden itibaren yapacağım. Değerin iyiymiş 10 üstüne çok iyi diyirlar benim dört yumurtam vardı. Merak ettiğim 26 doktor çok iyi dedi ama fazla yumurta olduğu için böyle çıkar diyenler var. Yüksek ciktiginda hamile olduğunu öğrenen var merak ediyorum. Hamilelikle çok ilgisi yokmuş ama hamilelerde de yüksek cikabiliyormus
Ben geçen hafta yaptırmıştm 28 cikmisti dr. Çok güzel cok iyi yumurtalar çatlamış dedi.adwt olmayı beklerken adetim 1 gun gecti test yaptım hamileymisim ondan yüksek cikmis :)

X