Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal değeri kaç olmalıKızlar Progesteron değerim 10 çıktı doktora da soramadım tekrardan
Ne oluyor ne yapmam lazım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
Bence değeriniz iyi çıkmış, bende 3 ay durmaksızın 1 çıktı ))) Yarın 4'cü ayım olacak bakalım yarın kaç çıkarKızlar Progesteron değerim 10 çıktı doktora da soramadım tekrardan
Normalde döngünün 20-21 ci günleri 4 ila 25 arası olması normal kabul ediliyor.Kızlar Progesteron değerim 10 çıktı doktora da soramadım tekrardan
İşte bilmiyorum ki pcosum bir kere kimyasal gevbelik geçirdim o günn rutin muaneye gittim bu testi istedi doktor ama gösteremedimNormal değeri kaç olmalı
Umarım istediğiniz gibi çıkar peki bu değer yumurtlama olmuş mu demek bilginiz var mıBence değeriniz iyi çıkmış, bende 3 ay durmaksızın 1 çıktı ))) Yarın 4'cü ayım olacak bakalım yarın kaç çıkar
4 uzeriyse evet catlamis demek. Yani 4 uzeri gebelik olma ihtimali varUmarım istediğiniz gibi çıkar peki bu değer yumurtlama olmuş mu demek bilginiz var mı
Ay inşallah ya4 uzeriyse evet catlamis demek. Yani 4 uzeri gebelik olma ihtimali var
InsAllahumudunuzu kayb etmeyinAy inşallah ya
Merhaba benim adetin 21.günü 33 çıkmıştı gebelik oluşmadıKızlar Progesteron değerim 10 çıktı doktora da soramadım tekrardan
Yaaa benim ne alemde acaba ya meraktan çatlicamMerhaba benim adetin 21.günü 33 çıkmıştı gebelik oluşmadı
Benim 21 çıktı gebelik oluşmuş mu oluşmadı mı bunu sadece beta hcg den mi öğreniyoruzMerhaba benim adetin 21.günü 33 çıkmıştı gebelik oluşmadı
Regl gününüz geçtiyse kaset testlerde de çıkar ama tabi kan testi garantiBenim 21 çıktı gebelik oluşmuş mu oluşmadı mı bunu sadece beta hcg den mi öğreniyoruz
Henüz reglime 10 gün var bende merak ettim açıkcasıRegl gününüz geçtiyse kaset testlerde de çıkar ama tabi kan testi garanti