Progesteron Değeri - YARDIIM

Allegra

Rüya'm gerçek oldu :)
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
758
14
Kızlar günaydın,

5 haftalık hamileyim doktorum dün progesteron tahlili istemişti bu sabah sonucu aldım 69,5 çıkmış. Olması gereken değerler ilk üç ay için min. 4,73 - max. 50,74 gösteriyor. Doktoruma da ulaşamadım merak ediyorum sizce nasıl sonucum? Normalin üstünde olması iyi birşey midir? Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim... a.s.

Dr.umla konuştum buarada değerin çok iyi dedi... Rahatladım ohhh hihoyyyt

gözün aydın olsun canım
sağsağlim kucağına al meleğini :)))

ıkizmiş benimkiler o yüzden yüksekmiş progesteronum :ecrin_bebek::ecrin_bebek: Ama ikinci bebişin kesesi çok minik dr. belki gelişemeyebilir dedi, durumu belli değil yani... Sabırsızlıkla 30 Aralık'ı bekliyoruz şimdi :)))

canım hayırlı olsun daha once talıhsız bı sekılde bebegını kaybettıgını okumustum yıne burdan tekrar hamıle kalmana cok sevındım kaydirigubbakcemile2 Allah senı ıkız bebeklerle odullendırmıs bak ınsallah mınıklerını sagsaglım kucagına alırsın :lepi:

İnşallah canım çok sağol güzel dileklerin için opuyorumnanaktan
Kör ister bir göz allah verir iki göz kaydirigubbakcemile3
Gerçi ikincinin durumu pek net değil minicik bir kese henüz ama bakalım, hayırlısı diyoruz, burdan yazarım yine gelişmeleri...
Sen de yakın zamanda kızını hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah, sevgiler a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…