- 16 Eylül 2020
- 1.544
- 750
- 27
- Konu Sahibi Flowers001
Kızlarrr bu ay femara kullandım progesteron degerim 30 cikti gebelik olabilirmi acaba bilenler yoruma gelebilirmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabilir canım ama değerim 32 çıktığo ay gebe değildim ve herhangi bir ilaç da kullanmamıştımKızlarrr bu ay femara kullandım progesteron degerim 30 cikti gebelik olabilirmi acaba bilenler yoruma gelebilirmi
Hamilrlikle birebir ilgisi yok galiba canim doktorumla konustum baya sevindi sanirim iki yumurtamda catlafigi icin deger yuksek bekleyip gotucez artikolabilir canım ama değerim 32 çıktığo ay gebe değildim ve herhangi bir ilaç da kullanmamıştım
canım senn regl tarihin ne zaman ? benim 24 ü ve testim negatif ♀Hamilrlikle birebir ilgisi yok galiba canim doktorumla konustum baya sevindi sanirim iki yumurtamda catlafigi icin deger yuksek bekleyip gotucez artik
Gecen ay 21 inde oldum canim yine 21 i olurum heralde ma subat 28 cekti iki gun gecmi gelirki bilemedim kafam cok karisti erken gebelik testinmi negatif canim biraz erken degilmi ben bile daha test yapmadim azdik daha bekle dur bakalim daha varmiscanım senn regl tarihin ne zaman ? benim 24 ü ve testim negatif ♀
Doktorun biliyor mu bu değerini? Mutlaka takviye vermesi lazım benim doktorum 16 da bile takviye verdi cok düşük değerin bu değer tutunma değeriKızlar bende şuan hamileyim ama progesteron 1.65 çok garip Ama benim sağlıksız gibi gebelik belki ondan olabilir diyeceğim ama o gün değerim 68 di 2 gün sonra 138 oldu çok takılmayın Rabbim ol desin olsun inşallah
Tabiki biliyor kuzum, ama benim artislarim sağlıksız ilerledi adet gecikmesinin 8. Günü 50 değerle öğrendim rahim duvarim 17 mm idi .Doktorun biliyor mu bu değerini? Mutlaka takviye vermesi lazım benim doktorum 16 da bile takviye verdi cok düşük değerin bu değer tutunma değeri
Doktorlar malesef sagliksiz ya düşsun diye düşünüyor işinin ehlini bulmak zor.. Oysaki bazi sağlıklı bebeklerin de takviyeye ihtiyacı varTabiki biliyor kuzum, ama benim artislarim sağlıksız ilerledi adet gecikmesinin 8. Günü 50 değerle öğrendim rahim duvarim 17 mm idi .
4 gün sonra tekrar gittim bu esnada lekelenmem başlamıştı 58
1 gün sonrası 68 rahim duvarı 10 mm düşmüş progesteron burada alındı 1.65
2 gün sonra 138 oldu doktor çok güzel artmış çok şaşkınım dedi kan sonucu gelmeden önce sağlıksız bir gebelik demişti ama artışı görünce şaşkınım dedi rahim duvarı 5 mm düşmüş. Tabi kanamam vardı bu esnada yarın yine kan vermeye gideceğim muhtemelen düşmüştür diye düşünüyorum kanamam azar azar olsa da devam ediyor. Benim anlamadığım 4 doktor değiştirdiğim halde biride progestan başlayalım demedi zaten çok ilginç. İlk gittiğimde bile verebilirdi rahim duvarı yeterince kalındı çünkü. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canım allah ol demis ve oluyor iste yavrucuk tutunmaya calisiyor ins degerlerinin daha cok artisinida görürsün hersey nasip kısmet isi sen kendine bu ara cok dikkat etTabiki biliyor kuzum, ama benim artislarim sağlıksız ilerledi adet gecikmesinin 8. Günü 50 değerle öğrendim rahim duvarim 17 mm idi .
4 gün sonra tekrar gittim bu esnada lekelenmem başlamıştı 58
1 gün sonrası 68 rahim duvarı 10 mm düşmüş progesteron burada alındı 1.65
2 gün sonra 138 oldu doktor çok güzel artmış çok şaşkınım dedi kan sonucu gelmeden önce sağlıksız bir gebelik demişti ama artışı görünce şaşkınım dedi rahim duvarı 5 mm düşmüş. Tabi kanamam vardı bu esnada yarın yine kan vermeye gideceğim muhtemelen düşmüştür diye düşünüyorum kanamam azar azar olsa da devam ediyor. Benim anlamadığım 4 doktor değiştirdiğim halde biride progestan başlayalım demedi zaten çok ilginç. İlk gittiğimde bile verebilirdi rahim duvarı yeterince kalındı çünkü. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Mutlaka kuzum, belki en baştan baslatsaydi hiç bir sıkıntı olmayacaktı Her şey nasip gerçi..Doktorlar malesef sagliksiz ya düşsun diye düşünüyor işinin ehlini bulmak zor.. Oysaki bazi sağlıklı bebeklerin de takviyeye ihtiyacı var
İnsallah kuzum Rabbim ne derse o, fena grip oldum hastaneye sürekli gidip gelmekten öksürükten mahvoldumCanım allah ol demis ve oluyor iste yavrucuk tutunmaya calisiyor ins degerlerinin daha cok artisinida görürsün hersey nasip kısmet isi sen kendine bu ara cok dikkat et
Aman canım dikkat et sıcak şeyler içip destekle bol bol meyve ye vitaminsiz kalma gecer ins bu zor süreçMutlaka kuzum, belki en baştan baslatsaydi hiç bir sıkıntı olmayacaktı Her şey nasip gerçi..
İnsallah kuzum Rabbim ne derse o, fena grip oldum hastaneye sürekli gidip gelmekten öksürükten mahvoldum
Aynen öyle nasip hersey.. Aklinda bulusun riski gebelik uzmanına git onlar iyi oluyor diger kadın doğum doktorlarina göreMutlaka kuzum, belki en baştan baslatsaydi hiç bir sıkıntı olmayacaktı Her şey nasip gerçi..
İnsallah kuzum Rabbim ne derse o, fena grip oldum hastaneye sürekli gidip gelmekten öksürükten mahvoldum
İnşallah canım Allah razı olsun , sürekli sıcak su ihlamur bal meyve suyu içiyorum Rabbim şifa versin herkese zor 2 türlü oluncaAman canım dikkat et sıcak şeyler içip destekle bol bol meyve ye vitaminsiz kalma gecer ins bu zor süreç
Orda bakiliyorum kuzum perinatoloji servisiydi sanırım hoş birşey farketmiyor inan baktıkları pek birşey yokAynen öyle nasip hersey.. Aklinda bulusun riski gebelik uzmanına git onlar iyi oluyor diger kadın doğum doktorlarina göre
Hangi şehirdesin cnmOrda bakiliyorum kuzum perinatoloji servisiydi sanırım hoş birşey farketmiyor inan baktıkları pek birşey yok
İzmirdeyim kuzumHangi şehirdesin cnm
prpgesteron degeri kan tahlili ile mi cıktı? su an insallah gebelik olustu mu ?Kızlarrr bu ay femara kullandım progesteron degerim 30 cikti gebelik olabilirmi acaba bilenler yoruma gelebilirmi
Kan tathliliyle cikti canım gebelik olusmadi bu deger gebelik gostermiyormus onu anlamis olduk sadece iki yumurtamda catlamis ve kaliteli oldugundan deger yuksek cikmis gebelik ihtimali yuksekmis ama olmamis hayirlisi bakalim tekrar femaraya basladik buay nasip olur insprpgesteron degeri kan tahlili ile mi cıktı? su an insallah gebelik olustu mu ?