Progesteron Değeri /Hamilelik

Asena_32

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2022
66
16
28
Arkadaşlar tahmini 4 5 haftalık hamileyim ilk 11 çıktı değerim dr progestan fitil verdi iki gün de bir hem beta hem progesteron veriyorum iki gün önce değer 19.43 olmuştu iki sonra 19.77 olmuş bu kadar az artması normal mi ağustos ayında düşük yaşadım korkuyorum bilgi sahibi olanlar lütfen yardımmmm

Merhabalar umarım güzel haberler alırsınız, artış 2 kat olmayınca kimyasal ilk akla gelen aslında ama biraz daha gözlemlemek lazım düşük bir değerle öğrendiğiniz için inşallah tez zamanda yavrunuza kavuşursunuz

Beta değil progesteron değerim şuan 19.77 betam 988 düzenli artıyor beta onda sıkıntı yok ama progesteron yavaş mı artar böyle

Beta değil progesteron değerim şuan 19.77 betam 988 düzenli artıyor beta onda sıkıntı yok ama progesteron yavaş mı artar böyle
Ayy desenize yanlış anlamışım progesteron değerinizin artışı önemli değil önemli olan beta hCG endişe etmeyin normalde progesteron artışına bakılmıyor bile, kanamanız olmadığı sürece (kırmızı ve devamlı) sorun olmaz korkmayın zaten betanız 1500 olduğunda vajinal 3000 olduğunda karından keseyi de görürsünüz

Bebeğin tutunmasını sağlıyormuş ya o ondan endişelendim biraz beta düzenli hiçbir şekilde kanama vs yok çok şükür cuma kese için doktora gideceğim de gene de bu yavaş artış beynimi kemirmiyor değil

Hayır hayır hiç öyle düşünmeyin, benim lekelenmem olmuştu Doktor'un biri progesteron başladı sonra daimi doktorum kesti hatta bebek tutunmazsa sağlıksızdır zaten dedi, sonrasında bir kaç lekelenme daha yaşadım ama şimdi gayet sağlıklıyız çok şükür 19. Haftamızdayız yani ben lekelenmeye ve fitil kullanmamama rağmen bişi olmadı boş yere kendinize ve bebeğinize stres yapmayın sağlıkla gelsin

Ayy içime buz gibi su serptiniz çok sağolun bizde bayadır istiyoruz olmamıştı kaybetme korkusu var bu yüzden Sağlıkla gelsin yavrularımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…