• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Progesteron 24

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tgcdnz

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2020
64
24
18
Arkadaşlar merhaba size bir şey sormak istyorum. Doktorum bana klomen verdi ve adetin 21. Günü progesteron ölçtür dedi. Progesteronum 24 tsh 0.31 çıktı. Bu durumda gebelik oluşmaya başlamış mı demek oluyor yoksa adet olabilirim mi demek oluyor bilginiz var mı

Arkadaşlar merhaba size bir şey sormak istyorum. Doktorum bana klomen verdi ve adetin 21. Günü progesteron ölçtür dedi. Progesteronum 24 tsh 0.31 çıktı. Bu durumda gebelik oluşmaya başlamış mı demek oluyor yoksa adet olabilirim mi demek oluyor bilginiz var mı
Klomen yanında ovitrelle kullandınız mı çatlama iğnesi yani? Çatlatma iğnesi vurdurduysan iğnede ki hcg demdir. Vurmadıysan gebelik olabilir

Bu değer yumurtladığınızı gösterir. Gebelik var mı yok mu adetiniz gecikirse test yaptırarak öğrenirsiniz

Geçen ay ben de bunu merak ediyordum ve öğrendim,sadece yumurtlama acısından yorum yapıyor doktorlar,sizinkisi gayet güzel çıkmış. Ama gebelik var yok denemez şu anda,benim de geçen ay 22ydi ama gebelik olmadı maalesef. Insallah sizin olur 🐣

Geçen ay ben de bunu merak ediyordum ve öğrendim,sadece yumurtlama acısından yorum yapıyor doktorlar,sizinkisi gayet güzel çıkmış. Ama gebelik var yok denemez şu anda,benim de geçen ay 22ydi ama gebelik olmadı maalesef. Insallah sizin olur 🐣
İnşallah herkese nasip olur

Back
X