• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progesteron 22.7

emiyee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
adetin 4. yada 5. günüydü letuya gundet1 başladım 6 Mart'ta kontrole çağırdı gittiğimde gelişen yumurta yok dediler o gün progesteron ve estradiol baktılar estradiol 11.7 progesteron 0.257 çıktı o gün letuyu günde 2ye çıkardılar 17martta kontrole gittim 10mm yumurta var dediler ilacı kestiler 24martta kontrole gittiğimde yumurtanın kendiliğinden catladigini söylediler estradiol 27.9 progesteron 22.7 çıktı o günden beride yaşadığım belirtiler bunlar şimdide 1 Nisan'da genel kontrol diyerek çağırdılar ve adetin şu an 36.gunundeyim ve pco var bende❤️❤️Heyecandan çatlayacak gibi oluyorum 3 yıldır çocuk istemim var belirtilerim iyimi gidiyor 24 marttan beri gece gündüz uyku halindeyim göğüslerim de dolgunluk var şişti vücudumda şişlik var ellerim falan şişti çok sicakliyorum nefesimi daraltıyor sıcak kasik batmalarim var hafif bacağımda çekilmeler var ama hafif bunlar dayanilmayacakcgibi değil tek engel olamadığım uykum birde afedersiniz akintim azaldı ama beyaz gibi kreme benzer uzamayan silindikce gelen bı akıntım var umutlu bı yoldamiyim nolur yorumlayın benim için ❤️bir nebze merakımı söndürmek istiyorum içimdeki ümit doğrumu bunu anlamak istiyorum ❤️

Merhabalar arkadaşım ne durumdasın merak ettim .

Back