• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Progesteron 13.2 sizce gebelige isaret olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

istanbulaski

La tahzen innallâhe meane
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
1.371
1.802
133
Merhaba hanımlar inşallah bu konu da cevapsız kalmaz diğerleri gibi kendimi dışlanmış üye hissediyorum :/( yumurta catlatma iğnesinden sonra bugün 8. Gün. Tahlilinde 13.2 cıktı. Doktor rahîm kalınlaşmış olabilir gebelik için tutunmak için iyi bir sonuç ama beklemeliyiz adet gününü dedi. Böyle sonuç alıp hamile olan var mi en son mayıs ayında yapmışız bu tahlili. 0.33 çıkmış.

Canım ben bugün sonuçlarımı aldim progesteronnum 13 çıkmış hamileyim, ama neden beta hcg yerine bu ?
Canim doktorum 3 ay once benden progesteron testini 21.gun yapalim dedi unuttum yapmadim. Bugun hastanedeyken yapayim dedim. Doktora betayi sormadim o da bekle zaten dedi daha erken ama progestronum her zaman 0.22 iken bu kez 13.2 olmadı beni umutlandirdi

Progesteron 21. gun civari bakiliyor, ovulasyon olup olmadigini gosteriyor. Labaratuardan labaratuara degisir ama 6 kusur ustu son 1 hafta icinde yumurtlama olmus demek. 10 ustu olursa daha iyi, rahim de implantasyona uygunnhale gelmistir diyorlar ama baska bir anlami yok. Hayirlisi olsun.

Progesteron 21. gun civari bakiliyor, ovulasyon olup olmadigini gosteriyor. Labaratuardan labaratuara degisir ama 6 kusur ustu son 1 hafta icinde yumurtlama olmus demek. 10 ustu olursa daha iyi, rahim de implantasyona uygunnhale gelmistir diyorlar ama baska bir anlami yok. Hayirlisi olsun.
Allah razı olsun kardeşim inşallah.

Back