• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

progestanı hem kanamayı durdurması için hemde regl olması için kullananlar

suzan6638

Zeynep im geliyor Alperen im abi oluyor
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
5.522
541
163
34
bu ay regl geçikmesi nedeni ile doktorum
progestan verdi bunu iç regl olursun dedi(30kapsül)
ama ben bunu düşük yapanlar kullanıyorkı kanaması dursun dıye bılıyorum ikilemde kaldım doktorada regl in 21 günü gidecegimmm bilginiz varsa yardım edermısınız???

ve cok bas donmem oluyoo

hem kanama durdurmak için hem regl olması ıcınn kullananlar varsa ....

valla canım benim düşük için kullandım.kanamam vardı acile gittim doğum doktorum bana progestan verdi.

progestan baş dönmesi halsizlik uyuklama yapıyor sersemletiyor açıkcası bende düşük riskini önlemek için kullanılıyor diye bliyordum kullandımda..

bu ay regl geçikmesi nedeni ile doktorum
progestan verdi bunu iç regl olursun dedi(30kapsül)
ama ben bunu düşük yapanlar kullanıyorkı kanaması dursun dıye bılıyorum ikilemde kaldım doktorada regl in 21 günü gidecegimmm bilginiz varsa yardım edermısınız???

ve cok bas donmem oluyoo

hem kanama durdurmak için hem regl olması ıcınn kullananlar varsa ....

progestan düşük riski olanlar için kullanılıyor ben de kullanmıştım ilk 3 ay.belki yan etki yapmıştır sana başdönmesi olarak doktoruna sor bence.

valla canım benim düşük için kullandım.kanamam vardı acile gittim doğum doktorum bana progestan verdi.

benım arkadaslarada verdık ıbebek sıkı tutunsun dıye ve ben regl olmadıgım ıcınde banda verdiii anlamadım ynaı

progestan düşük riski olanlar için kullanılıyor ben de kullanmıştım ilk 3 ay.belki yan etki yapmıştır sana başdönmesi olarak doktoruna sor bence.

evet yan etkısı o yuzden 3ogundu sabah ıc oglen ınkınıde aksam 2 sefer ıcersın dedii nette baktım gebelıge hazırlık fılanda dıyorr anlamadım wallaaa

progestan progestaron hormonu yani yumurtlamadan sonra gereken adet hormonuna desteklemek amacı ile kullanılırmış.erken gebelikde eğer yumurtalıkdan bu hormonu destekleyen kısım çıkarılırsa gebelik düşükle sonuçlanır. progestan düşük ilacı degildir. dedi ve bu siteyi verdi gerceğine en yakın bilgiyi bulabilirmişiz.

Gebelikte progestan kullanımı « TÜRKÇE BİLGİ KAYNAĞI
valla canım canımız kimlere emanet bilemiyoruz verende doktor sordugum da doktor artık hayırlısı olsun. yinede kendinde tekrardan doktoruna sorsan iyi olur..

birde korkmaman gerektiğini söyledi..progetoron hormonunun artması sana verildiği muhtemel olduğunu söyledi.

Back