Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede oldu yogun ve kirmizi olmadikca korkmayin bende 6+2de basladim progestan kullanmaya 9+ haftalik olduk hala devam kanama alanim cok cok kuculdu. Dinlenmeye ve ilaclari duzenli kullanmaya dikkat edin bide fitili agizda birakmayin biraz ittirinMerhaba. 6 haftalık hamileyim 5 gün önce pembe lekelenme oldu doktor kanama alanı oluşmuş içeride dedi fitil progestan verdi kaç gündür bir şey gelmiyordu bugün kahverengi akıntı geldi. Fikri olan yazabilir mi lütfen biraz korktum açıkçası...
Normal midir yani bir damla gelmişti ama kanama alanı olunca korkuttu. İçerideki kanı atmak ihtimali olabilir mi acabaFitili koydukdan sonrada yarim saat uzanin hic kalkmadan ki akmasın hemen
Progestan kullanıyorum 4 gündür ona rağmen geldi akıntıBendede oldu yogun ve kirmizi olmadikca korkmayin bende 6+2de basladim progestan kullanmaya 9+ haftalik olduk hala devam kanama alanim cok cok kuculdu. Dinlenmeye ve ilaclari duzenli kullanmaya dikkat edin bide fitili agizda birakmayin biraz ittirin
Bendede geldi bu normal o kanı ya vucut emicek yada ufak ufak aticak dedi doktorum boyle pedi doldurucak kadar cok yogun bi kanama olmadigi surece korkma dedi bana doktorunuz size anlatmadimi benim kanama alanimda kesemin yarisi kadardi baya buyuktu yaniProgestan kullanıyorum 4 gündür ona rağmen geldi akıntı![]()
Maalesef açıkçası pek ilgilenmedi 3 gün rapor verdi sadece pazartesi mecbur okula gideceğim. Bugün de böyle olması korkuttuBendede geldi bu normal o kanı ya vucut emicek yada ufak ufak aticak dedi doktorum boyle pedi doldurucak kadar cok yogun bi kanama olmadigi surece korkma dedi bana doktorunuz size anlatmadimi benim kanama alanimda kesemin yarisi kadardi baya buyuktu yani
Geçmiş olsun, kaçıncı haftadasınızKızlar bende dün çok fena kanama yaşadım resmen adetin ilk günü gibi aktığını hissettim acile gittim bebeğimin kalp atışları kendisi iyiydi tahliller temizdi kanama alanı yoktu ama iki ped dolusu geldi progestan verdi 200 ml içmemi söyledi fitil olarak değil kendi doktorundan dınlen dedi bir hafta yatıcam bir hafta sonra kendi doktoruma gidicem ama sebebi nedir anlamadım şu an da kahverengi leke de kayboldu sancım hiç olmadı
Teşekkür ederim 9+1Geçmiş olsun, kaçıncı haftadasınız
Merhaba,Geçmiş olsun, kaçıncı haftadasınız
Tabiki kendinizi üzmeyin ama sinirle bağırmaya da bağlanayın kanamayı hemen. Gebelik hastalıkmış gibi düşünmeyin. Mümkün olduğunca dinlenin kontrole kadar, umarım kalp atışlarını gittiğinizde duyarsınızMerhaba,
5+4 günlük hamileyim. Dün çok sinirlenip bağırdım ve dedim ki kesin kanamam olacak ve beklenilen şey oldu wcye gittiğimde iç çamaşırıma kahverengi keke gelmişti çok az sonra kendimi yıkarken akıntım elime geliyor o da kahverengi. Hemen doktora gittim çok küçük kanama alanın var dedi iğne verdi ama tabi olmadım. Hemen kendi doktorumun olduğu kliniğe gittim doktorum yoktu ama aradılar ve başka doktorun bakmasına izin verdi doktor alttan baktı daha çok küçük ve ben kanama görmüyorum dedi bu süreçte bol bol dinlenicez ve bakıcaz dedi. Sadece bir kere kendimi yıkarken elime kan geldi ne idararımda nede şakır şakır bir kan gelmedi. Halbuki cuma günüde doktora gitmiştim herşey çok güzel 2 hafta sonra bebeği ve kalp atışlarını duymaya gel dedi. Çok korkuyorum ya sizce birşey olmuş mudur.
Çalışıyorum muhasebeci olarak ve iş yerim hamile olduğumu bilmiyor mecbur yarın işe gideceğim.Tabiki kendinizi üzmeyin ama sinirle bağırmaya da bağlanayın kanamayı hemen. Gebelik hastalıkmış gibi düşünmeyin. Mümkün olduğunca dinlenin kontrole kadar, umarım kalp atışlarını gittiğinizde duyarsınız![]()
Neden igneyi kullanmadiniz ? Garantiye almis olurdunuz durumunuzu 6+2 de basladim progestan igne kullandim bi sure. Ardindan kanama alanim bitti fitile devam ediyodum ki 15+ hafta ici yeniden kanama alanim oldu doktorum hemen igne verdi yeniden yani progestanin hamilelikte zarari yok ki aksine daha sıkı tutulmasını sağlarMerhaba,
5+4 günlük hamileyim. Dün çok sinirlenip bağırdım ve dedim ki kesin kanamam olacak ve beklenilen şey oldu wcye gittiğimde iç çamaşırıma kahverengi keke gelmişti çok az sonra kendimi yıkarken akıntım elime geliyor o da kahverengi. Hemen doktora gittim çok küçük kanama alanın var dedi iğne verdi ama tabi olmadım. Hemen kendi doktorumun olduğu kliniğe gittim doktorum yoktu ama aradılar ve başka doktorun bakmasına izin verdi doktor alttan baktı daha çok küçük ve ben kanama görmüyorum dedi bu süreçte bol bol dinlenicez ve bakıcaz dedi. Sadece bir kere kendimi yıkarken elime kan geldi ne idararımda nede şakır şakır bir kan gelmedi. Halbuki cuma günüde doktora gitmiştim herşey çok güzel 2 hafta sonra bebeği ve kalp atışlarını duymaya gel dedi. Çok korkuyorum ya sizce birşey olmuş mudur.
Ben progestan fitil kullanıyorum. Bana kanama alanı var diye başka bir doktor söyledi ve kendi doktorum beni uyardı sakın benden habersiz ilaç iğne kullanma dedi. İlk hamileliğimde bende hem progestan hem iğne kullandım kanamam olunca ama malesefki kürtajla sonlandırıldı. Yaşayacak ömrü varsa iğne bahane. Kendi doktoruma gittim ve yoo ben kanama alanı görmüyorum dinlen dedi.Neden igneyi kullanmadiniz ? Garantiye almis olurdunuz durumunuzu 6+2 de basladim progestan igne kullandim bi sure. Ardindan kanama alanim bitti fitile devam ediyodum ki 15+ hafta ici yeniden kanama alanim oldu doktorum hemen igne verdi yeniden yani progestanin hamilelikte zarari yok ki aksine daha sıkı tutulmasını sağlar
Neden kurtaj oldunuz kacinci haftadaBen progestan fitil kullanıyorum. Bana kanama alanı var diye başka bir doktor söyledi ve kendi doktorum beni uyardı sakın benden habersiz ilaç iğne kullanma dedi. İlk hamileliğimde bende hem progestan hem iğne kullandım kanamam olunca ama malesefki kürtajla sonlandırıldı. Yaşayacak ömrü varsa iğne bahane. Kendi doktoruma gittim ve yoo ben kanama alanı görmüyorum dinlen dedi.
7. Haftada kanamam oldu ama şakır şakır iğne oldum progestan kullandım kanamam kesildi hatta kahverengi lekem bile gelmiyordu sarı akıntım vardı normal olarak ama 10. Gün doktora gittiğimde bebeğimi kalbi durmuştu ondan olmak zorunda kaldı mart ayında. 7 ay sonra bir kere klomen kullandım ve hamile kaldım ondan çok korkuyorum birşey olacak yine diye elimde değil doktorumda benden habersiz ilaç bile kullanmıcaksın diyince elim kolum bağlandı dünNeden kurtaj oldunuz kacinci haftada
Ahh gecmis olsun canim yaa cok uzuldum Rabbim bidaha gostermesin saglikla gelsin evlatlarimiz insaAllah. Ama onun igneyle alakasi yoktur o sagliksiz bi gebeliktir tup bebekte herkes progesteron kullanir ve genel olarak transfer sonrasi progestan igne verir doktor bebegin tutunabilmesi icin. Sagliksiz bi gebelikmis demekki . Benim minikde tup bebek ben zaten progesteron icerikli ilac kullaniyodum ama yinede kanama alanim oldu maalesef hatta tekrarladi o kanama alani biraz kendimi zorlamisdim. Allah korusun evlatlarimizi Rabbim korktuğumuza ugratmasin . Isteyen herkesede nasip etsin aminnnn7. Haftada kanamam oldu ama şakır şakır iğne oldum progestan kullandım kanamam kesildi hatta kahverengi lekem bile gelmiyordu sarı akıntım vardı normal olarak ama 10. Gün doktora gittiğimde bebeğimi kalbi durmuştu ondan olmak zorunda kaldı mart ayında. 7 ay sonra bir kere klomen kullandım ve hamile kaldım ondan çok korkuyorum birşey olacak yine diye elimde değil doktorumda benden habersiz ilaç bile kullanmıcaksın diyince elim kolum bağlandı dün♀