Günde 3 kez sabah öğlen akşam mı yoksa sabah 1 akşam 2 mi vajinal kullandın günde 3 kez kullanırken iğne de vurulmak gerekli miBenim dontorumda bana hamile kalir kalmaz vermisti ama benim miyomum var ve hala kullaniyorum gunde 3 kez vajinal. Ama eger bir riskin yoksa kullanmasanda olur kullansanda . Cunku rahim rahatlatiyor ve kadilmalari azaltiyor bebek rahat tutunsun diye faydali . Kacinci haftadasin bilmiyorum ama hersey yolunda giderse 12. Haftaya kadar kullanip sonra birakabilirsin bence. Hayirlisi olsun hakkimizda
Ben sabah öğle akşam kullandım. Dr iğne vermedi ayrıca sadece ğrogestan ve vitamin kulkandım bu zamana kadarGünde 3 kez sabah öğlen akşam mı yoksa sabah 1 akşam 2 mi vajinal kullandın günde 3 kez kullanırken iğne de vurulmak gerekli mi
5 haftalık hamileyim.ilk gittiğim doktor bana progestan verdi ve kullanmaya başlamıştım.doktor değiştirdim ve o neden kullanıyorsun bunu gerek yok dedi.ama şimdi bırakamazsın kalp atışlarını duymamız lazım sonra bırakacaksın dedi.ben bırakmak istemiyorum sanki bırakınca bebeğime birşey olacak sanıyorum korkuyorum.gebeliğini progestan içmeden devam ettiren var mı
. Benfe senin gibiyim cnm keseyi gordm ve kahve rengi akıntım oluyordu doktorum bunu kullan dedi kullanıorum ve pazartesi kalp atısı icin cagırdı . İlk gebeligim dusuk idi. Saglıksız gebelik demisti doktor. Simdi o ksdsr heyacanlıyım ki hayattsn sogudjm korkuyorım bir kere yasayınca insanBnde şuan 6haftalık hamileyim arkadaşlar 23yaşındayım ilk gebeliğim 10haftalıkken gelişim geriliği vr kalp atımı duyulamadığı için kürtajla sonlandı şimdi de keseyi gördük ama bebeğin diğer oluşumları başlamış ama bebek yok.. Doktorum progestan önerdi.. 200mg lık gündüz bir gece iki adet ağızdan alıyorum.. Stres yapmamak elde değil bu cuma vakti Allahım tüm hamilelere ve bebişlerine sağlık vermesi için dua ediyorum herşey Allah'tan hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin...
. Benfe senin gibiyim cnm keseyi gordm ve kahve rengi akıntım oluyordu doktorum bunu kullan dedi kullanıorum ve pazartesi kalp atısı icin cagırdı . İlk gebeligim dusuk idi. Saglıksız gebelik demisti doktor. Simdi o ksdsr heyacanlıyım ki hayattsn sogudjm korkuyorım bir kere yasayınca insan
. Benfe senin gibiyim cnm keseyi gordm ve kahve rengi akıntım oluyordu doktorum bunu kullan dedi kullanıorum ve pazartesi kalp atısı icin cagırdı . İlk gebeligim dusuk idi. Saglıksız gebelik demisti doktor. Simdi o ksdsr heyacanlıyım ki hayattsn sogudjm korkuyorım bir kere yasayınca insan