Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Ben bir kere kimyasal gebelik geçirdim. Şu an hamileyim. Progestanı doktorumdan kendim istesem yazar mı acaba? Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum çünkü.Bana da yazdi canım düşük için galiba daha önce düşük yaptim
Bide artık hamile kalmayı mı kolaylaştırıyor bilmiyorum pazartesi başlayacağım sabah öğlen aksam
Hayırlı olsun canım dogalmgebelik mi oldu sürecini yazar mısınMerhaba. Ben bir kere kimyasal gebelik geçirdim. Şu an hamileyim. Progestanı doktorumdan kendim istesem yazar mı acaba? Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum çünkü.
Teşekkür ederim. Doğal yoldan oldu. 6 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Öğrenmemle düşürmem bir oldu. Kanamam vardı zaten. Bu ay da 26 ile başladı Beta HCG. 50 ve 649 olarak devam etti. Sonra baktırmadım. Bayramdan sonra tekrar gideceğiz. Kimyasala dönme ihtimali yok mu sizce?Hayırlı olsun canım dogalmgebelik mi oldu sürecini yazar mısın
Zaten hamileymissin ya kimyasal olmaz düşük yapmamaya dikkat edeceksin
Bayağı artmismbence değildir bende yasadimTeşekkür ederim. Doğal yoldan oldu. 6 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Öğrenmemle düşürmem bir oldu. Kanamam vardı zaten. Bu ay da 26 ile başladı Beta HCG. 50 ve 649 olarak devam etti. Sonra baktırmadım. Bayramdan sonra tekrar gideceğiz. Kimyasala dönme ihtimali yok mu sizce?
Kaç haftalıksınızTeşekkür ederim. Doğal yoldan oldu. 6 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. Öğrenmemle düşürmem bir oldu. Kanamam vardı zaten. Bu ay da 26 ile başladı Beta HCG. 50 ve 649 olarak devam etti. Sonra baktırmadım. Bayramdan sonra tekrar gideceğiz. Kimyasala dönme ihtimali yok mu sizce?
Son adet tarihime göre hesaplayınca 5 haftalık ama doktor henüz hiçbir şey demedi. Bayram tatilinden sonra gideceğim tekrar.Kaç haftalıksınız
Bence kötüyü düşünmeyin hep olumlu düşünün bir kere kimyasal oldu diye yine olacak diye bir şey yok bol bol dua et bende 6 haftalık oldum kese gözüktü bayramdan sonra kalp atışı için gideceğimSon adet tarihime göre hesaplayınca 5 haftalık ama doktor henüz hiçbir şey demedi. Bayram tatilinden sonra gideceğim tekrar.
Bayağı artmismbence değildir bende yasadim
Kimyasal 13 den düştü 1 e seninki kesinlikle değildir