- 11 Mayıs 2022
- 17
- 7
- 1
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa bunu duyduğuma sevindim bende hap olarak kullanmıyorumBen günde 3 defa kullanıyorum herhangi bi yan etkisi olmadı fitil olarak kullandığım için. Hap olarak içildiğinde yan etkiler fazlaca görülüyomuş ama hiç kullanmadım o şekilde Ezgi011
Bu vajinal yolla kullanılan işte bende pco var ama sadece ultrason görüntüsü olarak, onuda bir var diyorlar bi yok diyorlar kanlarım falan herşeyim normal bu benim ikinci aşılamam o yüzden kafam çok rahat zaten olmayacak gözüyle bakıyorum çünkü aşılama ilişki ile aynı şey bence. Sen hangi aşamadasın?Merhaba canim ben senin kadar daha malesef yol katetmedim daha ama bende cok olsun istiyorum 3 yildir pko var. Hangi progestandan verdi? Keşke duphaston verseymis hem agiz yolundan hemde ayni isi görcekti. Bence okuyup kafana takma rahat ol normal yasantina devam et bisey olmamis gibi olcagi varsa olur birak süprz olsun sana
O zaman sıkıntı yaşamazsınız sizde muhtemelenAa bunu duyduğuma sevindim bende hap olarak kullanmıyorum
Sen ne için kullanıyorsun progestanı aşılama mı olduO zaman sıkıntı yaşamazsınız sizde muhtemelen
Bana da öyle dediler bu arada. Pco görünümün var ama pco değilsin demişlerdiBu vajinal yolla kullanılan işte bende pco var ama sadece ultrason görüntüsü olarak, onuda bir var diyorlar bi yok diyorlar kanlarım falan herşeyim normal bu benim ikinci aşılamam o yüzden kafam çok rahat zaten olmayacak gözüyle bakıyorum çünkü aşılama ilişki ile aynı şey bence. Sen hangi aşamadasın?
Transfer oldum o yüzden kullanıyorumşu an. Aşılamalarımdan sonrada kullanmıştım amaSen ne için kullanıyorsun progestanı aşılama mı oldu
Amin. İnşallah geçmeye gerek kalmadan pozitif sonucu alırsın öğrenmene gerek kalmazTüp bebek aşamasına geçmediğim için hiç bilmiyorum bu terimleri inşallah kolay olmuştur da güzel haberler alırsın
Ben sadece klomen almistim canim onada ara verdim cok depresiyona girdim cocuk olayina takik kaldim.. aşilama ilişkiyle bir degl canim cünkü yumurtalar sıkıstigi icin onlar olmasi gereken yere birakiyor spermi öyle düsünerek yaoiyorsan hic yapma bence moral cok önemli gercekten hani diyolar ya neyi düsünürsen onu cekersin hayatina diye miknatis gibi birgun olcak kac senedir deniyosunz ki? Umutsuz olma umutsuz olan biri olarak da diyorum ama❤Bu vajinal yolla kullanılan işte bende pco var ama sadece ultrason görüntüsü olarak, onuda bir var diyorlar bi yok diyorlar kanlarım falan herşeyim normal bu benim ikinci aşılamam o yüzden kafam çok rahat zaten olmayacak gözüyle bakıyorum çünkü aşılama ilişki ile aynı şey bence. Sen hangi aşamadasın?
Ben de aşılamadan sonra 2 hafta fitil olarak kullandım hiçbir yan etkisini görmedim. Ama ağız yoluyla alan arkadaşlar çok etkilediklerini söylemişlerdiMerhaba bugün aşılama yaptırdım ardından 8 saat arayla bana vajinal yolla kullanmam için progestan verdiler. Kullanmadan önce araştırmak istedim araştırmaz olaydım Çok değişik yan etkiler yazmışlar kullanan varsa lütfen yazsın bu yan etkiler doğru mu ?
Ben 2 defa tüp bebek de kullandım ama hiç yan etkisini görmedim vajinaldan kullandım.bence hiç sıkıntı yapma doktorun dediklerini harfiyen yapMerhaba bugün aşılama yaptırdım ardından 8 saat arayla bana vajinal yolla kullanmam için progestan verdiler. Kullanmadan önce araştırmak istedim araştırmaz olaydım Çok değişik yan etkiler yazmışlar kullanan varsa lütfen yazsın bu yan etkiler doğru mu ?
banada böyle dediler ne oluyoruz yani biz şimdiiiiiiBana da öyle dediler bu arada. Pco görünümün var ama pco değilsin demişlerdi