Yaa bende bir çok sitede doktor görüşlerinde bu tip yorumlar okudum. Cok ta kararsızdim kullanmakta ama ışte bir ihtimal diye kullanıyorum. Ama sadece içimi rahatlatmak için kullanıyorum bende pek bi faydası olduğunu düşünmüyorum gereksiz hormon yüklemesi . zaten esim de zaten kullanma taraftarı değil .Ben amerikada yasiyorum.. kahverengi lekenmelerim var diye doktordan progesterone istedim turkiyede hala kullaniliyormu biz 30 40 yildir kullanmiyoruz cunku hic bir faydasi yok dogal surece mudahale etmiyoruz dedi bana hic bir ilac falan vermedi dinlen dedi sadece...
Verse ben kullanma taraftariydim aciksasi hatta kendim istemistim ama yokmus burda.. yinede sen bilirsin canim ama doktoruna guven bence onun dedigini yapYaa bende bir çok sitede doktor görüşlerinde bu tip yorumlar okudum. Cok ta kararsızdim kullanmakta ama ışte bir ihtimal diye kullanıyorum. Ama sadece içimi rahatlatmak için kullanıyorum bende pek bi faydası olduğunu düşünmüyorum gereksiz hormon yüklemesi . zaten esim de zaten kullanma taraftarı değil .
Kullanıyorum zaten canım ama keşke kullanmamam gerekseydi . hailelikte pekte ilaç taraftarı değilim acikcasiVerse ben kullanma taraftariydim aciksasi hatta kendim istemistim ama yokmus burda.. yinede sen bilirsin canim ama doktoruna guven bence onun dedigini yap
Ben 6. haftadayım daha. Benim kese etrafında kanamalı alanım var. Bende de kırmızı değil ama kahverengi lekelenmeler var. Ben tüp bebek yaptırdım o yüzden doktorlar ne derse yapıyorum riske atmak istemiyorum ama elbette herşey Allah'ın takdiri. Rabbim hayırlısını versin inşallahproluton ben de kullanıyorum. haftada 1. 16. haftam bitti. siz kaçıncı haftadasınız. ilerleyen etkisi nasıl diye merak ediyorum.
rahim ağzı yetmezliği var bende 2sini aynı anda kullanıyorum. inşallah sağ salim kavuşalım evlatlarımıza. biz elimizden geleni yapalım sonrasını Allah a tevekkül edelim
Ben 6. haftadayım daha. Benim kese etrafında kanamalı alanım var. Bende de kırmızı değil ama kahverengi lekelenmeler var. Ben tüp bebek yaptırdım o yüzden doktorlar ne derse yapıyorum riske atmak istemiyorum ama elbette herşey Allah'ın takdiri. Rabbim hayırlısını versin inşallah