İnşallah canım bu ilk aşılamaydı tutmadı işte bugün 14.gün tertemiz bi test çıktıBende çekildim hsg herşey temiz ama yine de olmadı ama olcak ümidimi hiç kaybetmiycem asla 1 düşük oldu 2 sene önce bir daha olmadı 3 yıl oldu evleneli bakalım benim mucizem nasıl gelcek İnsAllah tez vakitte gelir
Benim de ilk bakalım sonucu bekliyorum İnsAllah vardır Rabbim gönlümüz3 göre versin İnşallah canımİnşallah canım bu ilk aşılamaydı tutmadı işte bugün 14.gün tertemiz bi test çıktı
Adet oldum malesef sonuç negatif kan testi 0.2 hayırlısı böyleymişİnşallah canım bu ilk aşılamaydı tutmadı işte bugün 14.gün tertemiz bi test çıktı
Sonuç negatif çıktı ve bende adet oldum hayırlısı böyleymişİnşallah canım benmde bugün 14.günümdü testim negatid nasibimde yokmuş daha demekki
Üzülme canım zaten alıştık artık normal geliyo o derece alıştım kaçıncı gün adet oldunSonuç negatif çıktı ve bende adet oldum hayırlısı böyleymiş
belki de kimyasal gebelik geçirdin canım, silik bi çizgi çıktıysa değer çok yükselmeden düşmüştür,Sonuç negatif çıktı ve bende adet oldum hayırlısı böyleymiş
Bilmiyom ki valla karnım ve belim çok ağrıyorbelki de kimyasal gebelik geçirdin canım, silik bi çizgi çıktıysa değer çok yükselmeden düşmüştür,
Aşılama gününü sayrsam 19. Gün canım biraz ağladim ama faydası yok biliyorum herşeyin hayırlısıÜzülme canım zaten alıştık artık normal geliyo o derece alıştım kaçıncı gün adet oldun
Silik çıktığında ben aynı gün kan yaptırmıştım ,bı kere 25 bı kere 12 çıkmıştı değerim.. sonra kimyasal oldu. Bence senin de öyle oldu.. kimyasal olması bı yandan iyi inşallah tekrar hamile kalabilirsin.. üzülme canım 3 kez degerler biraz yükselip düştü. Yani kendini hiç üzme olur inşallahBilmiyom ki valla karnım ve belim çok ağrıyor
Amin İnşAllah çok teşekkür ederim Allah razı olsunSilik çıktığında ben aynı gün kan yaptırmıştım ,bı kere 25 bı kere 12 çıkmıştı değerim.. sonra kimyasal oldu. Bence senin de öyle oldu.. kimyasal olması bı yandan iyi inşallah tekrar hamile kalabilirsin.. üzülme canım 3 kez degerler biraz yükselip düştü. Yani kendini hiç üzme olur inşallah
Bende dün gün boyu ağladım bugün dudağım uçakladıAşılama gününü sayrsam 19. Gün canım biraz ağladim ama faydası yok biliyorum herşeyin hayırlısı
Hala ağlıyorum ama faydası yok biliyorum Rabbim herşeyin hayırlısıni nasip etsin İnşallahBende dün gün boyu ağladım bugün dudağım uçakladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?