- 27 Ekim 2017
- 289
- 106
- 33
- 28
- Konu Sahibi yesimmm999
-
İlaçtan olduğu biliyorum ama ne bileyim ya . Az kaldı.zaten bi gidiyim de kontrole ne diyecek bakalimSoruların cevabını bilemiyorum ama hamileliğimin başında lekelenme olduğunda ben de kullanmıştım. İlacı sabahtan alıyordum ve öğlene doğru acayip baş dönmesi yapıyordu. İlacı bırakınca baş dönmesi de bitmişti. Belki ilaçtandr?
Geçenlerde de sen test yapmıştın negatif çıkmıştı zaten yanlış hatırlamıyorsam
Ben hamilelikten sonra başladım kullanmaya, hamilelik öncesi doktor klomen ve ovitrelle verdiKızlar bende adet düzensizliği var folik asitle birlikde progestan kullanıyorum . Progestan yumurtalıkları çatlatır mı ? Hamile kalan var mı çok baş dönmesi yapıyor ve acaba hamilemiyim diyorum acil yardımm.
Ben hamilelikten sonra başladım kullanmaya, hamilelik öncesi doktor klomen ve ovitrelle verdi
Evet ilaç bitince bir hafta içinde başlıyor adet ilaç kullanırken olmaz
Bende suan Progestan kullanıyorum suan doktorun vermesinde ki sebep tüp bebek tedavisindeyim bebeğin tutunması icin Rahmi hazırlıyor gebelerde dusuk olmasın diye kullanılıyor
Stres yapma canım emin ol bak olacakmı olmayacakmı diye aklından geçirmen bile gecikme yapıyor bu kötülüğü kendime 3 yıl boyunca yaptım kuzenim kadın Doğum uzmanı o bana dediki böyle her gün stres yap olmayım olmayım inşallah hamileyimdir diye kendini strese soktukça istersen adetini 1 yıl bile tutabilirsin aman nolursa olsun ya diyip rahat bırak kendini 1 hafta içinde hastalanırsın zaten dedi hakkaten öyle hiçbir kistim problemim olmadığı halde bi ara o kadar takıntı yaptım ki 50 gün gecikti
Progeston baş donmesi cok yapiyor adeti de duzene sokuyor sanki. Ben duzensizlik oldu bikac kez 2 kere duzenli kullandim soraki adet zamanlarimda 1 2 kere kullansam hemen oluyorum baktim ki biraktim duzenli gidiyor suan biraktim yan etksii oluyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?