Teşekkür ederim bir tanesini oldum evet neden sordunuzAllah sabır versin, Tetanoz aşısı olmuş muyudunuz?
İnstagramda bir postun altında Tetanoz aşısı sonrasında gelişen komplikasyonlardan biri olarak erken doğum olduğunu okumuştum. Bir çok kadın bu aşıyı olduktan kısa süre sonra erken doğum yapmışlar. Bilimsel kanıtları nedir bilmiyorum, yakın zamanda araştırmaya başlayacağım inşallah ancak dilerseniz sizde araştırın.Teşekkür ederim bir tanesini oldum evet neden sordunuz
Ama öyle olsa yapılmaz Dİye düşünüyorum kaldı ki ablam yaptırdı yengem yaptırdı hayırlısıİnstagramda bir postun altında Tetanoz aşısı sonrasında gelişen komplikasyonlardan biri olarak erken doğum olduğunu okumuştum. Bir çok kadın bu aşıyı olduktan kısa süre sonra erken doğum yapmışlar. Bilimsel kanıtları nedir bilmiyorum, yakın zamanda araştırmaya başlayacağım inşallah ancak dilerseniz sizde araştırın.
Açıkçası bunu saha evvel bilsem yaptırmazdım veya hamileliğin son evrelerin de yaptırırdım çok teşekkür ederim sizin de mi kaybınız varAşı mevzusu çetrefilli ve tartışmalı. Hem içeriği hem etkileri açısından uç noktalarda gruplar var. Ben son zamanlarda duyduğum bu olasılığı paylaşayım istedim sizinle. Allah hayırlı ve sağlıklı gebelikler nasib etsin hepimize.
Benim 6 haftalıkken bir düşüğüm oldu Kasım 2019 da.Açıkçası bunu saha evvel bilsem yaptırmazdım veya hamileliğin son evrelerin de yaptırırdım çok teşekkür ederim sizin de mi kaybınız var
Arkadaşlar merhaba ben 27 haftalık erken doğum yaptım nedeni belli değil farklı doktorlara gidiyorum farklı cevaplar duyuyorum ilk gebeliğimdi maalesef kaybettim rahim boyum ölçülmedi
Hiç bu yüzden rahim ağzı yetmezliği varmı bilinmiyor bazısı ihtimal olarak dikiş atarız diyor bazısı Progestan verilir diyor basına böyle bişey gelen varmı
tetenozda oldum progestanda kullandım 41haftada doğum yaptım suni sanccı beklesem dahada doğmuyordu
çok sevindim gerçekten öncesin de bir kaybınız varmıydı
İşte benim ilk erken doğum olunca fayda eder mi Progestan bilmiyorum sizin tehlike nedeniniz neydi yani neden kullandınızhayır yok ilk kez :)
Canım burda rahimağzı yetmezliği yüzünden doğum yapanların sayfası var bir bak istersen çok yardımcı oluyorlar kızlar. Bende 21 haftalık kaybettim bebeğimi. Hamile kalamadım kalsam dikiş atarız dedi dr.Arkadaşlar merhaba ben 27 haftalık erken doğum yaptım nedeni belli değil farklı doktorlara gidiyorum farklı cevaplar duyuyorum ilk gebeliğimdi maalesef kaybettim rahim boyum ölçülmedi
Hiç bu yüzden rahim ağzı yetmezliği varmı bilinmiyor bazısı ihtimal olarak dikiş atarız diyor bazısı Progestan verilir diyor basına böyle bişey gelen varmı
Bana rahim ağzı yetmezliği olarak bakmıyorlar haftam 27 de olduğu için daha çok 20 21 haftalar da oluyormuş ama o sayfaya da baktım sizi de hatırlıyorumCanım burda rahimağzı yetmezliği yüzünden doğum yapanların sayfası var bir bak istersen çok yardımcı oluyorlar kızlar. Bende 21 haftalık kaybettim bebeğimi. Hamile kalamadım kalsam dikiş atarız dedi dr.
Aradan ne kadar zaman geçti ve kalamadınız doğal yolla mı kalmıştınızBana rahim ağzı yetmezliği olarak bakmıyorlar haftam 27 de olduğu için daha çok 20 21 haftalar da oluyormuş ama o sayfaya da baktım sizi de hatırlıyorum
İşte benim ilk erken doğum olunca fayda eder mi Progestan bilmiyorum sizin tehlike nedeniniz neydi yani neden kullandınız
Anladım çok teşekkür ederimPolip vardi cnm risk olmasin diye vermisti
Erken Doğumda neden progestan kullanılıyor. Ben şuan hamile iken kullanıyorum doktor düşük tehlikesi varsa diye verdiİşte benim ilk erken doğum olunca fayda eder mi Progestan bilmiyorum sizin tehlike nedeniniz neydi yani neden kullandınız
İlaçla hamile kalmıştım. 2018 aralıkta kaybettim yaklaşık 9 ay denedim olmadı. İlaçta kullandım ama olmayınca bıraktım. Ameliyat olmam gerekiyordu oldum ve şu anda korunuyorum. Progesteron ve proluton iğne çok etkili sorunun rahimağzı yetmezliği değilse bile kullanırsın. Ama araştır buji testi var onu yaptır drunla konuşup. Allah yardımcın olsun inşaallahAradan ne kadar zaman geçti ve kalamadınız doğal yolla mı kalmıştınız
Onlar da net sonuç vermiyormuş çok teşekkür ederimİlaçla hamile kalmıştım. 2018 aralıkta kaybettim yaklaşık 9 ay denedim olmadı. İlaçta kullandım ama olmayınca bıraktım. Ameliyat olmam gerekiyordu oldum ve şu anda korunuyorum. Progesteron ve proluton iğne çok etkili sorunun rahimağzı yetmezliği değilse bile kullanırsın. Ama araştır buji testi var onu yaptır drunla konuşup. Allah yardımcın olsun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?