• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan kullanimi

Philter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
30
12
38
33
Öncelikle merhabalar.. insan böyle seyleri konusabilecegi kişiler bulmakta hele ki Corona varken zorlanıyor. 1 yıllık evliyim. Bu ay adetimin son gününden 13 gün geçti. Evde malum Corona temizliği yaptım. Ve aniden kanamam oldu. Progestan 2*1 ve folik asit kullanıyorum. Bebek istediğimiz için korunmuyoruz. Acaba başına böyle bişey gelen oldu mu ?? Bu arada erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.

Adet olmuşsunuz büyük ihtimal gecikme olduğu için fazla gelmiştir olabilir. Folik asiti anladım da progestan neden verdi hamile değilsin başka bir problem mi vardı

Yanlış anlaşılmisim. Daha 13 gün once adet oldum. Diğer adetimin ilk günü nisandaydi. Erken bir kanamam var şu an Doktor hanım progestan bebeğin daha çabuk tutunmasını sağlar diyerek verdi.

KAnamanın şekli önemli yoğun ve ağrılı mı yoksa hafif pembe mi
Reglin kaç gün sürdü mesela
Bende bu ay 12 gün regli yaşadım ve aradan 10 gün geçti tekarar kanamam oldu hemen hastaneye koştum rahim duvarımdakı kalınlaşma dökülüyor dedi

KAnamanın şekli önemli yoğun ve ağrılı mı yoksa hafif pembe mi
Reglin kaç gün sürdü mesela
Bende bu ay 12 gün regli yaşadım ve aradan 10 gün geçti tekarar kanamam oldu hemen hastaneye koştum rahim duvarımdakı kalınlaşma dökülüyor dedi
Reglim normal 6 gündü. Bitti 13 gün yine kanamam geldi. Pembe geldi. Sonra biraz yoğunlaştı. 4. Günü bitti.

Size de geçmiş olsun. Rahim duvarı dökülmesini de ilk defa duydum.

Reglim normal 6 gündü. Bitti 13 gün yine kanamam geldi. Pembe geldi. Sonra biraz yoğunlaştı. 4. Günü bitti.

Size de geçmiş olsun. Rahim duvarı dökülmesini de ilk defa duydum.
Rahim duvarı kalinlasmaya başlar adet dönemi bitince sonra incelir dökülür adet olunur yine.

Yok canım o yüzden demedim. Aradan 10 gün geçtikten sonra böyle bısey yaşanmasını ilk defa duydum.
Döngü değişebilir bazıları yumurtlama döneminde de lekelenme yasiyor diye biliyorum. Ara kanama iyi bsy değil yine de büyük ihtimal enfeksiyon bnce doktor kontrolü sart

Kanama yok agri yok asilama vs yok bu doktor bana neden yazdi bu ilaci herseyi normal olup bu ilaci kullanan varmi kafam karıştı

Kanama yok agri yok asilama vs yok bu doktor bana neden yazdi bu ilaci herseyi normal olup bu ilaci kullanan varmi kafam karıştı
Canim klomen catlatma.ignesi vuruldum benbu ay 2 yumurtadan 1 tanesi catlamis doktor sansimiz biraz dustu dedi.progearam yazicam dediydii 10 gun kullan demisti onda bi zarar yok dahada korur seni

Back