- 4 Mayıs 2019
- 59
- 51
- 8
- 33
- Konu Sahibi Cherryberyy
-
Merhaba kızlar. Tahmini 4 haftalık hamileyim geç döllenme olmuş ilk beta hcg 27.04.19 da 47, 30 unda 97 çıktı 02.05.2019 da 174, 3 ünde 268di sonuç. Fakat ayın 2 sinde kanamam oldu 3 ünde doktor alttan ultrasyonla baktığında rahim duvarının kalınlaştığını bi sorun olmadığını söyledi progestan verdi günde iki defa kullanıyorum ama devam ediyor az az da olsa peçetede pembe kan görüyorum geç döllenme olduğu için kese daha görünmedi. Pazartesi tekrardan hcg değerime bakıcak bu durumu yaşayıp bebeğini kucağına alan varmı
Merve nezamndır açmıyordum şimdi gördüm kimyasalmış gebeliğim . Senin ne oldu?Merhaba sizinle aynı durumu ben yaşıyorum şuan sürekli lekelenmem var ama degerim duzenli artiyor. Gunde 2 kere progestan iciyorm hap olarak. Sizde şuan durumlar nedir. Ben 5.haftanın başındayım
Bende dusuk yaptim maalesefMerve nezamndır açmıyordum şimdi gördüm kimyasalmış gebeliğim . Senin ne oldu?
Geçmiş olsunBende dusuk yaptim maalesef
Cok geçmiş olsun nasıl oldu dusugunuz kanama vs bendede aynı sorun var da ondan soruyorumBende dusuk yaptim maalesef
Önce lekelenme olarak başladı bu süreçte betahcg de artınca progestn kullanmam söylendi oda kanamanın normal olmasını engellediğini araştırınca anladım 5 gün sonra kimyasal gebelik olduğu anlaşılınca ilacı bıraktım 5 gün daha devam etti ama ilk başlarda normal adet sancısı değildi yaşadığım çok acile gittim. Şuan kaç betahcg? Nasıl bir lekelenme var?Cok geçmiş olsun nasıl oldu dusugunuz kanama vs bendede aynı sorun var da ondan soruyorum
Betahcg yi bilmiyorum ben 7+4 gunluk suan 6+1 gınlukken kanama yasadım suan dada progestan alıyorum kahverengi leke şeklinde akıntı geliyor özellikle ayağa kaltıgımda en son ultrasonda kalp atışlarını falanda duyduk ama bilmiyorum işte ne olacagı belli olmuyotÖnce lekelenme olarak başladı bu süreçte betahcg de artınca progestn kullanmam söylendi oda kanamanın normal olmasını engellediğini araştırınca anladım 5 gün sonra kimyasal gebelik olduğu anlaşılınca ilacı bıraktım 5 gün daha devam etti ama ilk başlarda normal adet sancısı değildi yaşadığım çok acile gittim. Şuan kaç betahcg? Nasıl bir lekelenme var?
6. Haftada bende yaşadım kanama 10. Haftadayız şu an. Bol bol dinlen ve su içmeyi ihmal etme.Betahcg yi bilmiyorum ben 7+4 gunluk suan 6+1 gınlukken kanama yasadım suan dada progestan alıyorum kahverengi leke şeklinde akıntı geliyor özellikle ayağa kaltıgımda en son ultrasonda kalp atışlarını falanda duyduk ama bilmiyorum işte ne olacagı belli olmuyot
2 haftadır dinleniyorum kahve rengi akıntılar geçmedi vajinadan progestan alıyorum pazartesi işe başlyabilirim geri6. Haftada bende yaşadım kanama 10. Haftadayız şu an. Bol bol dinlen ve su içmeyi ihmal etme.
Benim geçmişti. 1 gün oldu bi anda baya çamaşırımı kapladı açık pembe idi. Sonra kahverengine döndü. Doktorunuz kesede ya da bebekte kanama olup olmadığını söyledi mi ? Benim kesede de bebekte de kanamam yoktu.2 haftadır dinleniyorum kahve rengi akıntılar geçmedi vajinadan progestan alıyorum pazartesi işe başlyabilirim geri
son gittigimde hiç kanama alanı kalmadığını soylediBenim geçmişti. 1 gün oldu bi anda baya çamaşırımı kapladı açık pembe idi. Sonra kahverengine döndü. Doktorunuz kesede ya da bebekte kanama olup olmadığını söyledi mi ? Benim kesede de bebekte de kanamam yoktu.
Aa senin artık ilerlemiş durum tabi kalp atışını duymuşsunBetahcg yi bilmiyorum ben 7+4 gunluk suan 6+1 gınlukken kanama yasadım suan dada progestan alıyorum kahverengi leke şeklinde akıntı geliyor özellikle ayağa kaltıgımda en son ultrasonda kalp atışlarını falanda duyduk ama bilmiyorum işte ne olacagı belli olmuyot
Cok tesekkurler su kahverengi gri akıntılarda son bulsa artık keşke , fitil olarak alıyorum progestan ama bakalımAa senin artık ilerlemiş durum tabi kalp atışını duymuşsunbu iyi Birşey inşallah sağlıcakla kucağına alırsın. Ayağa mümkün olduğunca kalkma ayaklarını yukarıda tut birde fitil olarak aldığındaprogestanı daha etkili diye duymuştum. Güzel haberlerini duymak ümidiyle
Gecmis olsun insallah sizede bence olumlu dusunun akisina birakin lekelenme ile basladi sagliksiz di neticede... kalp atisi bile duyulamadan sonlandiCok geçmiş olsun nasıl oldu dusugunuz kanama vs bendede aynı sorun var da ondan soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?