- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- 53
- Konu Sahibi Kelebek1122
Merhaba arkadaslar progestan kullananlar var mı sizdeki yan etkileri neler acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 100 mg günde 2 tane ama 10 gün mü kullan dedi acaba bitene kadar mı dedi anlamadım tekrar gidicem doktora sormaya. Doktor cok su içmeni söyledi mi bu ilaç için? Benim böbreklerim cok fena agrıyorİlk zaman baş agrısı yaptı sonradan azaltı alıştı sanırım vücûd ben gün de 100 mg bir tane alıyorum sizin dozu nefrit kaç tane alıyorsun
Bende baş dönmesi yapıyordu uzanıyordum on dkya geçiyordu zamanla vücut alışıyorduMerhaba arkadaslar progestan kullananlar var mı sizdeki yan etkileri neler acaba
Bende de baş dönmesi oldu ama bu böbrek agrım bu ilaçtan mi bilmiyorum. Bir de doktor cok haldiz yorgun olacaksın bu ilacı kullanınca dediBende baş dönmesi yapıyordu uzanıyordum on dkya geçiyordu zamanla vücut alışıyordu
Yan etkilerine bakın isterseniz ben baktığımda çok fazla yan etki yazıyorduBende de baş dönmesi oldu ama bu böbrek agrım bu ilaçtan mi bilmiyorum. Bir de doktor cok haldiz yorgun olacaksın bu ilacı kullanınca dedi
Sana ne için verdi canım kanama falan mi vardıBende de baş dönmesi oldu ama bu böbrek agrım bu ilaçtan mi bilmiyorum. Bir de doktor cok haldiz yorgun olacaksın bu ilacı kullanınca dedi
Yok ben hamile değilim bu ay femara kullandım catlatma ıgnesı vuruldum ılac olarak da progestan ve inofolik verdi onları kullanıyorumSana ne için verdi canım kanama falan mi vardı
Bakıyım tekrar . Siz hamile misiniz sis ne icin kullandınızYan etkilerine bakın isterseniz ben baktığımda çok fazla yan etki yazıyordu
HAmilelik başında bi de 5.ayda kanamam oldu o zamanlar kullandım baya faydalı ilaç elinizden geldiğince kullanmaya çalışın kanama varsaBakıyım tekrar . Siz hamile misiniz sis ne icin kullandınız
24 haftalık hamileyim şu andaHAmilelik başında bi de 5.ayda kanamam oldu o zamanlar kullandım baya faydalı ilaç elinizden geldiğince kullanmaya çalışın kanama varsa
Ben hamile değilim ki doktor neden verdi bilmiyorum belki hamile kalırsam düşükfln olmasın dıye mi verdi acaba bilmiyorum kiHAmilelik başında bi de 5.ayda kanamam oldu o zamanlar kullandım baya faydalı ilaç elinizden geldiğince kullanmaya çalışın kanama varsa
Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsinn maşallah24 haftalık hamileyim şu anda
Hamile kalırsan bebeğin tutunması için vermiştir canım inşallah tez zaman da nasip olurBen hamile değilim ki doktor neden verdi bilmiyorum belki hamile kalırsam düşükfln olmasın dıye mi verdi acaba bilmiyorum ki
Ayy inşallahh Allah herkesin gönlüne göre versinHamile kalırsan bebeğin tutunması için vermiştir canım inşallah tez zaman da nasip olur
Bu ilac recetesiz mi pekiHamile kalırsan bebeğin tutunması için vermiştir canım inşallah tez zaman da nasip olur
Reçetesiz de alabilirsinBu ilac recetesiz mi peki