Progestan kullananlar yardımc olurmusunuz????

hilalkahraman

ALLAH VAR....KEDER YOK
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
2.155
179
173
40
Günaydın arkadaslar bılmek ıstediğim şu ; Doktorum bana ıkı ay once progestan verdı gebeliği kolaylastırdıgını söyledi. kafam çok dalgındı nasıl ve ne zaman kullanmam gerektiğini sormayı unuttum... Dün regel oldum ve regelim bittikten sonra mı başlamalıyım ??? bırde günde kaç kere ? fitil olarak kullanıcam tek hatırladığım bu :) şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

probleminmi var? neden verdi progestani?

probleminmi var? neden verdi progestani?

yok canım 4 yıllık evlıyım sebepsız ınfertılıe dıyorlar tahlıllerım ve esımın sperm sonucları temız HSG cekıldı sorun cıkmadı Doktorum yumurtlama takıbı yapalım bırde progestana basla dedı . bu sekılde denıycez ben ıkı aydır ozel nedenlerden dolayı gıdemedım. barı ılacı ıceyım bu ay dedım .

ben hamile oldugum ogrendigim gunden 11 haftaya kadar progestani sabah aksam hap olarak aldim... ama fitil olarak bilmiyorum ilaci aldiysa prospektusune bak ordan nasil kullanacagin yazilmistir... progestan adet geciktirmek icin de kullaniliyor yanilmiyosam ..en iyisi sen doktora bir daha sor... INSALLAH carcabuk hamile kalirsin hayirlisiyla

amın canım cok sağol...

canım bence dr ara ve sor yada git sor çünkü progestan önemli bir ilaç yanlış kullanıp doğru sonuç alamayabilirsin
rabbim tez zamanda bebiş nasip etsin inşallah

Ben akşam yatacagim zaman fitil olarak kullanıyordum(dr.um öyle önerdi)
Çünkü gun icinde kullansaniz, fitil erimeden kendisini dışarı atabilir (ayakta duracağıniz icin ws.)
O yüzden gece uygun zaman

Allahım hayırlısıyla tez zamanda bi bebek nasip etsin ins size

Son düzenleme:
canım bence dr ara ve sor yada git sor çünkü progestan önemli bir ilaç yanlış kullanıp doğru sonuç alamayabilirsin
rabbim tez zamanda bebiş nasip etsin inşallah

Sanırım oyle yapıcam canım mecburen... cok sağol cevap yazdıgın ıcın

Amiiiiinn ınsaALLAH arkadasım Rabbım ısteyen dileyen herkese nasıp etsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…