• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

progestan kullanan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi zug
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zug

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2009
626
0
96
43
Van
kızlar benim estradiol (östrojen) hormonum yüksek çıktığı için dr bana progestan adında bir ilaç verdi.bu ilacı kullanan var mı?sizlere ne için verildi?tam olarak işlevi nedir?yardımcı olursanız sevinirim...

Canım ben 7haftalık hamileyim doktor bana düşük riskim olduğu için progestan fitil verdi

selam kızlar bende kullandım hatta hamile kaldığımda verdi doktorum 5.aya kadar kullandım .düşük tehlikesi için ve leke kanama tarzı şeyleri önlemesi için veriliyor...benimki fitil değil ama hap şeklinde sabah ve akşam günde 2 tane kullandım.. korkma bunu bir çok hamile kullanır canım..bebeğinin sağlığı için ihmal etme derim düzenli olarak kullan..

cnm ben klomen ve progestanı pespese kullandım klomen bıttı hemen ara vermeden progestan kullandım nedenı ıse eger hamıle kalmayı becerebılseydım bebegın tutunması ıcındı yanı eger hamıle kalırsan bebegın tutunsun dıye cnm

cevaplarınız için teşekkürler kızlar
hamile değilim hamiş olmak için uğraşanlardanım prolaktin hormonum yüksekti onu bu ay düşürdük şimdide östrojen çıktı bu ilacı verince herkese aynı nedenlemi veriliyo diye merak ettim.teşekkürler kızlar...

cnm ben klomen ve progestanı pespese kullandım klomen bıttı hemen ara vermeden progestan kullandım nedenı ıse eger hamıle kalmayı becerebılseydım bebegın tutunması ıcındı yanı eger hamıle kalırsan bebegın tutunsun dıye cnm

topig arkadaşım guselcim sağol

cevaplarınız için teşekkürler kızlar
hamile değilim hamiş olmak için uğraşanlardanım prolaktin hormonum yüksekti onu bu ay düşürdük şimdide östrojen çıktı bu ilacı verince herkese aynı nedenlemi veriliyo diye merak ettim.teşekkürler kızlar...

canım bende 5.haftalık hamileyken kanama yaşadım oyüzden progestan kullanıyorum sanırım doğuma kadar kullanıcam

hamileyken düşük riski için kullandım.son aydada rahim kasılmaları ve kanamam için vermişti.valla okadar sorunlu geçtiki neyi ne için kullandıgımı unuttum.geçmiş olsun.

bende yaklasık 5 ay kullandım banada kasık agrısı ve duzenlı adet gormem ıcın verdımıstı ?sımdı kullanmıyorum yanlız bana kılo aldırdı ?

bende progestanın 100 mg kullanmıştım ilkini vajinadan akşamaları,ikincisini ağızdan almıştım adetimi düzelesin diye şimdide dr.um progestanın 200 mg verdi bugün kolmen kullanacağım ve 1 hafta sonra kontrole gittiğimde progestana başlatacak bakalım neler olacak..

Back