Progestan kullanan arkadaşlar yardım lütfenn

Zeyyyneppppce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2014
55
13
28
Arkadaşlar günde 3kez progestan kullanıyorum 200mg inanılmaz etkiliyor uyku tansiyon düşüklüğü yorgunluk....vs kesemin arkasında kan varmış bu ilacı kullan dedi merak ediyorum benim gibi kesesinin yakının da kan olan ve gebeliği devam eden varmı bu ilaçı kullanan ve iyi gelen varmı ilk gebelik çok tecrübesiz ve tedirginim açıkçası ......yardımmmm:)

canım bende kullandım günde üç kez benimde kesede baya büyük bi kanama vardı şuanda 18 haftalık gebeyim dikkat et yatman lazım ben öyle yaptım atlattım ama benim baska sorunlarım var suan geçmiş olsun

Yatıyorum canım artık kemiklerimde ağrıdı çok saol sanada geçmiş olsun bununla ilgilimi yoksa suan devam eden rahatsızlığın ?? NAllah hepimizin yardımcısı olsun hergün ayetelkürsi oku ona üfle Allahım onu korur sen nekadar kullandın ilacı??

pardon yanlışlık oldu bende baya kullandım 2 ay kadar rahatsızlığım neden oldu bilmiyorum tam hersey düzeldi derken bu olay çıktı Rabbim hakkımızda hayırlısın versin ben riskli gebelik bölümüne geçtim 2 haftada bir takip edileceğim

İnşallah Ankaram bebeklerimiz koynumuzda Rabbim kucağımızda görmeyide hayırlısıyla nasip eder Perşembe gitcem kontrole inşallah güzel haberler alıcam inşallah sende bebişinde iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…