PROGESTAN KULLANALAR

Ben geçen sene kullandım. Ne konuda yardım istiyorsın ?

merhaba aranızda progestn kullananlar varsa yardımcı olabılır mı lütfen ??
Düşük riskin var demişti doktor bana bu ilacı verdi iki yönde kullanılıyormuş ben alttan kullanmamı söyledi bir paket bitirdim rahim duvarını kalınlaştırır olmuş sanırım çok şükür düşük falan da olmadı

Ben hamileligimin basindan beri kullaniyorum ne sorununuz vardı
Ya ilk gittiğim doktor beni maddi manevi çok yordu 8 hafta dan itibaren yok dış gebelik yok engelli olabilir kürtaja gel Bir dahakine gibi saçma sapan fikirlerle sırf para koparmak için bir sürü şey yaptı aynı hastanede başka bir doktora gittim düşük riski var ve de bu ilacı verdi araştırdım tabii bu arada düşük riski olan hastalara veriliyormuş gerçekten alttan kullandım her gece uyumadan önce 1 kapsül koyuyorsun benim reçetem o şekildeydi doğdu çocuk hiçbir şey yok sapasağlam ne engelli ne de dış gebeliğim varmış sırf bana değil başka insanları da hiç böyle yapıyor bu herkese kürtaj yapan bir doktor doğumda o Özel hastanede olmadı zaten başka bir özel hastaneye gittim çok şükür doktorum çok iyi birisi yani bir kişiye bağımlli kalınmamalı kesinlikle başka bir alternatif daha olsun araştır bulunduğun cevrede tavsiye ile alınacak bir hap değil o başka doktor da aynısını söylerse kullan yan etkileri de var ona göre ben kullandım bana da çocuğa da bir şey olmadı gerçekten düşük riskim var mıydı yoksa öylesine mi verdi onu da bilemiyorum çok sağlıklı bir hamilelik geçirdim onu kullandıktan sonra ama haplami ilgisi vardı yoksa zaten sağlıklı bir hamileliğim vardı doktor sırf yazmış olmak için ilacı yazdı onu da bilemem dediğim gibi başka bir doktora danış tek kişiye bağımlı kalmayın arkadaşım

merhaba aranızda progestn kullananlar varsa yardımcı olabılır mı lütfen ??
Eczacım da rahim duvarını kalınlaştırır demişti düşük riski olmasa zaten bu ilaç verilmiyor.. ama iyi bir doktora danış derim ben alttan kullandım sanırım yutuluyormuş da öyle biliyorum yanlış olmasın ama durumun daha ciddi ise bir an önce etki almak isteniyorsa alttan kullanman gerekiyormuş .bütün testleri yaptırdım ikili üçlü en son amniyosenteze kadar geldi zaten hiç istediğim bir şey değildi düşünmüyorum yaptırmayı dedim doktor bizim hastanenin kuralıdır dedi o an anladım ki sırf para için hemen derhal hastanemi değiştirdim baştan beri engelli olabilir denilen çocuğum sapasağlam

Benim gebeliğim ikiz ve mecbur kullanmak zorundayım riske atamam ama zaten son 2 kutum ondan sonra bırakmamı söyledi bi düsüğümde olduğu için kullanmam en doğrusuydu zaten yan etkisi olmayan ilaç yok ki bütün ilaçları içindeki kağıtları okursan bi ton yan etki yazıyo ben zaten ilaç kullanma taraftarı bi insan degilim ama gerekiyosa da kullanmak şart karşındaki doktor güven vermiyosa 2.bi doktora gitmeyi bende tavsiye ederim ve giderim de ama ben güvendigim için sıkıntı yok

PCO OLDUGUMU OGRENDIM DOKTORUM BUNU VERDI 10 GUN KULLANICAKSIN DEDİ DOĞAL YOLLARLA HAMILE KALMAM ICIN
Oyle bi faydası olduğunu bilmiyodum canım ben hamilelikte düşük önleyici olarak kullanılıyo diye biliyorum doktorun bi bildiği vardır mutlaka

Bir düşüğüm var ikinci gebeliğim doktor önlem amaçlı verdi 13.haftaya kadar kullanacakmışm..

pco rahatsızlıgım var doktorum bu ılacı verdı dogal yollarla hamıle klabılırsın dedi onun ıcın kullanıyorum
Çikolata kisti için kullanmıştım bende. Bana yararı olmadı. İnşallah faydası dokunur sana. Yani küçülttü kistlerimi ama bıraktığım anda tekrar büyümeye devam etti. O arada hamile kalmak gerekşyormus sanırım. Dikkatli kullanmak gerekiyor

Oyle bi faydası olduğunu bilmiyodum canım ben hamilelikte düşük önleyici olarak kullanılıyo diye biliyorum doktorun bi bildiği vardır mutlaka
Merhaba başka topiklerden de okuyorum sizi hayırlı sağlıklı doğumlarınız olsun inşallah umut oluyorsunuz benim aşılama bir hafta önce yapıldı progestan fitil kullanıyorum ikinci günden beri göğüs hassasiyetim var sizde de olmuş muydu yani progestandan mı acaba o yüzden midir umutlanmak istmem ama normalden çok daha fazla hissediyorum ?

Amin canim tesekkurler insallah
Ben 2 hamilelik geçirdim ilki dogal yoldan olmuştu ama ikisinde de cok erken baslayan gogus agrim olmustu aşılamadakinde de aşılamadan hemen sonra başladı ben progestan kullanmiyodum o zaman hamileligi ogrenince basladim ama tabi bi ton hormon aliyoruz onla alakali olabilir diye dusunmustum ama hamileymişim insallah sende hamilesindir canım

Psikolojik mi hormonal takviyelerden mi bilmiyorum o da olabilir tabi ama baya ağrıyor inşallah hamileliktendir inşallah inşallah aynı durumda olanlara sormak istiyorum ama pek yok sanırım Teşekkür ederim cevabına

Canım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. Ben 5 ay kadar kullandım fakat bende göğüs hassasiyeti yapmadı. Zaten yan etkilerindede böyle bişey yok. Uyku hali sersemlik baş dönmesi vs yapar. İnşallah bebiş belirtisidir göğüs ağrın :)

Psikolojik mi hormonal takviyelerden mi bilmiyorum o da olabilir tabi ama baya ağrıyor inşallah hamileliktendir inşallah inşallah aynı durumda olanlara sormak istiyorum ama pek yok sanırım Teşekkür ederim cevabına
Pskolojik oldugunu sanmıyorum ayrıca agrin progestan da degildir cunku ben 22.haftadayim hala kullaniyorum ama agrim 7.haftada falan kayboldu hamileligimin basindan beri de kullaniyorum rica ederimm

Son düzenleme:
Yaaa yapmadı mı bak yine umutlandım Of haftaya cumt kan tahlilim var inşallah buraya mutlu haberi yazabilirim canım

Pskolojik oldugunu sanmıyorum ayrıca agrin progestan da degildir cunku ben 22.haftadayim hala kullaniyorum ama agrim 7.haftada falan kayboldu hamileligimin basindan beri de kullaniyorum rica ederimm
Canım senin bir de ikiz hormonların iki katıdır ben şimdi yarın ovitrelle iğne yapacağım doktor 7.güne verdi gebelik varsa desteklemek içinmiş o da hcg ya şimdi belki daha çok arttırır neyse kaptırmayayım kendimi ilk aşılamam iki yumurtam vardı biri olsun tutsa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…