Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Progestan karaciğer değerlerimi yükseltti
- Konu Sahibi Chills
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- # karaciğer #progestan #progesteron
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Ekim 2016
- 3.404
- 6.091
- 158
Ama karaciğerim iflas ederse? O zaman ortada bende kalmam çocukta? Doktorum burda hatalı değil mi bana 1 ay sonra gel dedi. Hiçbir tetkik istemedi. 1 ay içinde karaciğerim iflas etmiş olsa nolacakti?Bırakmayı nasıl düşünüyorsunuz doktor kullan dediyse ? Kafanıza göre bırakmayın. Progestan düşük riskinde kullanıyor çünkü.
- 30 Mart 2009
- 14.457
- 1
- 64.836
- 1.123
Karacigerinizde hangi degerler kaca yukseldi?Ama karaciğerim iflas ederse? O zaman ortada bende kalmam çocukta? Doktorum burda hatalı değil mi bana 1 ay sonra gel dedi. Hiçbir tetkik istemedi. 1 ay içinde karaciğerim iflas etmiş olsa nolacakti?
0-55 arası olması gereken alt değerim 108 olmuş ve su an karacigerimin ağrıdığını hissediyorum. Bir şey batıyor gibi. Bol su içmeye çalışıyorumKaracigerinizde hangi degerler kaca yukseldi?
Karaciğer iflası okadar basit bir konu değil merak etmeyin. Kendi babam bu konudan rahatsız oradan biliyorum. Tabiki değerlerinizi doktorunuzla görüşün belki altında yatan başka bir sebep vardır sadece progestan değildir. Çünkü ben dahil tanıdığım tüm gebeler bu fitili kullanıyor. Hatta ben şuan günde 6 tane kullanıyorum. Bildiğim kadarı ile doğal bir hormon bu.Ama karaciğerim iflas ederse? O zaman ortada bende kalmam çocukta? Doktorum burda hatalı değil mi bana 1 ay sonra gel dedi. Hiçbir tetkik istemedi. 1 ay içinde karaciğerim iflas etmiş olsa nolacakti?
Anladim.Ben çok endişelendim bu konuda. Biraz doktora da kızdım benden kan testi isteyip takibe almadı diye. Peki ne yapmalıyım. Devam edersem zarar görür müyüm? Günde 2 tane kullanıyordum. Şu an 1 tane kullanıyorum korkuyorumKaraciğer iflası okadar basit bir konu değil merak etmeyin. Kendi babam bu konudan rahatsız oradan biliyorum. Tabiki değerlerinizi doktorunuzla görüşün belki altında yatan başka bir sebep vardır sadece progestan değildir. Çünkü ben dahil tanıdığım tüm gebeler bu fitili kullanıyor. Hatta ben şuan günde 6 tane kullanıyorum. Bildiğim kadarı ile doğal bir hormon bu.
Bence bu durumu doktorunla paylaş. Bir sorun yok derse yinede için rahat etmezse bir dahiliyeci ile görüş. Hangi değer bu yükselen?Anladim.Ben çok endişelendim bu konuda. Biraz doktora da kızdım benden kan testi isteyip takibe almadı diye. Peki ne yapmalıyım. Devam edersem zarar görür müyüm? Günde 2 tane kullanıyordum. Şu an 1 tane kullanıyorum korkuyorum
- 18 Kasım 2019
- 5.185
- 1
- 4.897
- 173
Bunun nedeni progestan olmayabilir. Gebelikte ilk tahlillerde bu değerlere bakılıyor, belki zaten yüksekti değeriniz yada başlı başına gebelik yükseltti. Progestan kullanmasanızda gebelikte zaten bu yükselen bir hormon. Siz daha detaylı bir test yaptırın. Progestandan olduğunu sanmam bu yükselmeninProgesteron karaciğeri etkiliyormus benimde değerim yüksek çıktı. Kanamam olmamıştı ama ultrasonda bir kanama bölgem vardı sadece. Gunde 2 kere vajinal şekilde kullanıyordum. Ama bırakmayı düşünüyorum. Sizce çocuğuma bir şey olur mu bunu yaşayan var mı?
Doktora mesaj attım dahiliyeye görün dedi. Alt alanin aminotransferazBence bu durumu doktorunla paylaş. Bir sorun yok derse yinede için rahat etmezse bir dahiliyeci ile görüş. Hangi değer bu yükselen?
Başta normaldi. Sonra ben meraktan test yaptırdım. D vitaminimi merak ediyordum. Ona bakitrirken tesadüf eseri öğrendimBunun nedeni progestan olmayabilir. Gebelikte ilk tahlillerde bu değerlere bakılıyor, belki zaten yüksekti değeriniz yada başlı başına gebelik yükseltti. Progestan kullanmasanızda gebelikte zaten bu yükselen bir hormon. Siz daha detaylı bir test yaptırın. Progestandan olduğunu sanmam bu yükselmenin
- 18 Kasım 2019
- 5.185
- 1
- 4.897
- 173
Fazla A vitamini almaktan dahi yükselen bişey bu karaciğer enzimleri 3 yaşında arkadaşımın kızı var argivit mi ne bi multivitamin kullanıyorken yükseldi 180 civarına sizin kullandığınız vitamin falan var mı?Başta normaldi. Sonra ben meraktan test yaptırdım. D vitaminimi merak ediyordum. Ona bakitrirken tesadüf eseri öğrendim
Sen bence de dahiliye ile görüş canım birsürü sebep olabilir bunun içinBaşta normaldi. Sonra ben meraktan test yaptırdım. D vitaminimi merak ediyordum. Ona bakitrirken tesadüf eseri öğrendim
- 30 Mart 2009
- 14.457
- 1
- 64.836
- 1.123
Muhtemelen progestandan degil. Dahiliye de benzer bir cevap verecektir, gecmis olsun0-55 arası olması gereken alt değerim 108 olmuş ve su an karacigerimin ağrıdığını hissediyorum. Bir şey batıyor gibi. Bol su içmeye çalışıyorum
O zaman devam edeyim çünkü bıraktığımdan beri kasıklarım ağrımaya başladıMuhtemelen progestandan degil. Dahiliye de benzer bir cevap verecektir, gecmis olsun
Z-fol diye bir folik asit kullanıyorum ama içinde a vitamini yokFazla A vitamini almaktan dahi yükselen bişey bu karaciğer enzimleri 3 yaşında arkadaşımın kızı var argivit mi ne bi multivitamin kullanıyorken yükseldi 180 civarına sizin kullandığınız vitamin falan var mı?