Progestan kafamı karıştırdı yardımcı olur musunuz?

Çok haklısınız… sanki bende ne zaman canım sıkılsa kanamam çoğalıyor gibi çok ilginç. Ve malesef küçük küçük pıhtılar gelmeye başladı 😔 yarın başka bir doktordan randevu aldım ona gidicem. Umarım hala bizimledir 🙏🏼😔
Ay umarım güzel haberlerle dönersiniz psikoloji çok etkiliyor bende ne zaman stres olsam kanamam olurdu moral çok önemli aklınıza kötü şeyler getirmeyin güzel haberlerinizi alırız inşallah ♥️

Merhaba hanımlar. 6+3 haftalık hamileyim. Bu pazartesi kesemi gördük hiçbir sıkıntı yoktu. Ancak çarşamba günü ilk kahverengi olarak sonra hafif kırmızı olcak şekilde kanama yaşamaya başladım ve doktorum Progestan 200 mg başlattı. Sabah akşam içiyorum. Ancak dün bir yakınım bana dedi ki “neden o ilacı içiyorsun sağlıksız bir gebelikse ve düşmesi gerekiyorsa düşsün zaten” dedi. Çok üzüldüm ve çok kafam karıştı. Daha önce bir deneyimim yok ilk hamileliğim… Yani ben şimdi sağlıksız bir gebeliği zorla devam mı ettirmeye çalışıyorum anlamadım. 😔 Öyle olsa doktor niye versin ki bu ilacı… Bu konu hakkında bilginiz varsa beni aydınlatır mısınız lütfen 🙏🏼
Mrb progestan dusuyu önlüyor vajinadan atman gerek bende senin durumundayim ve kullanıyorum sen doktorunu dinle kimseyi dinleme ben öyle iki düşük yaptım şuan senle gebeligimiz bir progestan rahim duvarı inceldigi için doktor öneriyor bebeğin tutunması için

X