merhaba arkadaslar; ddun koyu kahverengı akıntım geldi..ve bugun dr a gıttım ultrasonla baktıgında bebek gayet saglıklı kalp atıslarıda cok normal ama bu koyu akıntı normal degıl dedı dınlenıceksın gıbı seyler soledı ve bana progestan verdi.dr a sormayı unuttum..eczanede kullanım seklı olarak sabah ogle aksam tok karnına olarak soledıler..fakat recetesınde sabah 1 aksam yatarekn 2 hap alınmalı yazıyor..aranızda kullananlar vardır..nasıl kullanmam gerek yardımlarınız ıcın tesekkur ederım..
canım mutlaka doktorunu arayıp sormalısın çünki her duruma her hastaya göre farklı şekilde veriyorlar. bir arkadaşım günde iki kez tok karnına yutuyordu. benim doktorum iki katı dozu bana günde üç kere fitil olarak verdi. bulantı ve başdönmesi yapıyor fitil olarak kullanırsan etkisi de aldığın doz da daha düşük oluyor. o yüzden doktoruna danışmalısın. ne kadar süreyle kullanacağını da sor. biz tek paket diye başlamıştık şimdi iki ayı geçti hala kullanıyorum.
Kişisine göre yan etkiler çok değişiyor. En çok sersemlik yapıyormuş, o olmadı ama ben bulantılarım başlayınca tiksinmiştim resmen fitil gibi kullanmaya başladım, bu seferde yaptığı akıntılardan tiksindim, doktora rica ettim iğnesini kullanayım diye. Çünkü günde 3 defa kokudan huylanıp üstümü değişiyordum. Terim bile ilaç kokuyordu sanki.Bana yazık canına hergün iğne mi olunur dedi. Sonra baktım kutusunu bile görünce kusup kaçıyorum hergün iğneyi yedim doktorumdan gizli saklı.
Her türlüsünü kullandım bu mübareğin. Muhtemelen benim tiksintim aşermedendi. kimse korkmasın.
bende 2 gün öncesine kadar gece yatarken 200 mg 1 tane içiyordum
rahimde kan toplanması olmuş 10 gün boyunca öğlen de 200 mg 1 tane içeceksin dedi
iki gündür sarhoş gibiyim
araba kullanmaktan korkuyorum ama mecburum.
hiçbir yere gitmesem en azından sabah akşam oğlanı kreşe götürüp getirmem lazım
şu 12. haftayı hayırlısıyla bir görsem........
merhaba kızlar..
bende bu siteyi uzun süredir takip ediyorum..
klomen ve progestan tedavisini bu ay ilk defa uyguladım..yumurtam vardı 20mm lik..
belim,kasıklarım ağrıyo..progestandanmıdır nedendir bilmem 4 gün öncesinde meme uclarımdaki bezler kabardı ve ucuna dokunamıyordum..şimddi ise kaşınıyor ve eskisi kadar hassas değiller.vucut ısım 36,5 gidiyor.. ovülasyon takvimine göre 24 günde bir görüyorum ama kendim 26 -27 hesaplıyorum..bugün adetimin 25.günü..
4 gündür ara ara sarıya dönen akıntım oluyo anlayamadım kızlar benim gibi kendini dinleyen var mı
ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler...
kasıklarım ara ara ağrıyor bide belim hani temizlik yaparsınızda ağrır ya aynı onun gibi umut varmı sizce bu ay?
herşeyin hayırlısı bakalım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?