Progestan iğne kullananlar..

Adet söktürücü yöntemler nelerdir?

• Adet sökücü iğneler

OY: 0 0,0%
  • Bitki Çayları

• Spor Egzersiz

• Stressiz yaşam :))

• Ankete Katılan
    0

kartanesi007

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2021
47
5
29
Merhabalar 50 günü aşkın süredir adet olamadım. Doktor kontrolünde progestan iğne vuruldum bir hafta on gün içinde adet olursun dedi doktor. Yumurtalıklarımda kist var. Buna bağlı rahim duvarımda kalınlaşma olmuş. Daha önce bu progestan iğnesini kullanıp sonuç alan var mı arkadaşlar??

Progestan rahmi daha çok kalınlaştırır. Seviyesi azalınca rahim incelir adet olunur. Bn düşük yapmamak için kullanmıştım ama adette etkisini tam bilmiyorum.

dün itibariyle transferim yapildi. ve progestan igneye basladim. dun tarnsferin yapildigi sabah hastanede(özel hastane) ilk ignem yapildi ve aksam uzeri bacagimda ve kalcamda dayanilmayacak agri basladi. yatamiyorum kalkamiyorum yatakta donemiyorum wc otururken zorlaniyorum vs vs feci bir durum. bugun yine yaptirmam gerekiyordu ve korka korka aile hekiminin hemsiresine yaptirdim ve bir onceki gun yasadigim deneyim ve sonucunu da anlattim. inanin bana suan igne yapilan yerde hafif agrim var ki normaldir diyorum. ama ilk vurdurdugum sag tarafim resmen iptal ki bugun şiştiginide fark ettim ne yapicam nasil gececek bilmiyorum ama sunu anladim ki bu igneyi yapan hemsirenin tecrubesi cok etkili. ben kesinlikle bunun etkili olduguna inaniyorum. ayni problemi yasayanlar varsa belki bana hak vereceklerdir.

İğne yağlı bu yüzden çok yavaş enjekte edilmeli bu ağrı gayet normal merak etme. Bazen acemi denk geliyor. Ben baya bi süre yaptırmıştım iki kalça felaketti. Bir daha yapılırken yavaş olmalarını isteyebilirsin geçmiş olsun cnm

cok tesekkur ederim oncelikle. evet igne agir bir igne ama ben ilk gunku hemsirenin azizligine ugramisim. dun genel cerrahiye gorundum ultrasonla bakildi be igne yapilan yer iltihaplanmis. antibiyotik tedavisine baslandi ne yazikki. cunku agri ve sisliklerim artti artik belime vuran bir agri var. yuzustu yatabiliyorum sadece ve yataktan kalkarken ya da donerken acilar icinde kivraniyorum etimden et kopuyor sanki bu da canimi sıkıyor. bu sureci boyle hayal etmemistim. agrilarimdan dolayi cok kasiliyorum ins olumsuz etkilemez.
bende ateste yapti 38.4 gorduk. o yuzden pek umudum kalmadi. bugun transfer gunu haric 5.gunum. ve hala surunuyorum yatarken kalkarken. insallah bu durumu kimse yasamaz.

Zor canım ben prolutex kullanmıştım göbekten o da progesteron 5 günde bir de kalçadan devam etmiştim çok sorunsa doktorunla konuşup göbekten kullanabilirsin sende. Umarım pozitifi görürsün

cok tesekkur ederim. evet dr'um ignemi degistirdi haftalik depo olan prolutan depo ampul 500'luk verdi. kalcadan oldum sonuca kadar bir daha olmayacagim. agrilarimda hafiflemeye basladi antibiyotik iyi geldi. insallah hepimiz pozitifi goruruz
Zor canım ben prolutex kullanmıştım göbekten o da progesteron 5 günde bir de kalçadan devam etmiştim çok sorunsa doktorunla konuşup göbekten kullanabilirsin sende. Umarım pozitifi görürsün

cok tesekkur ederim. evet dr'um ignemi degistirdi haftalik depo olan prolutan depo ampul 500'luk verdi. kalcadan oldum sonuca kadar bir daha olmayacagim. agrilarimda hafiflemeye basladi antibiyotik iyi geldi. insallah hepimiz pozitifi goruruz
Umarım görürsün canım pozitifi hayırlısıyla

Arkadaşlar tüp bebek transferi öncesi Drum Progestan iğne reçete etti. Her gün 1 adet iğne oluyorum. Araştırma yaparken yabancı bir videoya denk geldim, ben de uyguladım ve faydasını gördüm. O yüzden belki sizin de işinize yarar diye paylaşıyorum:

1-Öncelikle ilaç yağ bazlı olduğu için soğuk olmamalı yoksa kaslarda daha çok ağrı yapar. Ben birkaç dk göğsümde ısıttım.
2- Kalçadan iğne olmadan buz torması ile bölgeyi soğuttum. İğnenin daha az acıtmasını sağladı soğuk.
3-Yüzüstü uzandım, kalçamın üst kaslarına hemşire tarafından çok yavaş ilaç enjekte edildi.
4-Hemen iğneden sonra yanımızda getirdiğimiz sıcak su torbasını kalçama koyup eşim o bölgeye hafif masaj yaptı torbayla. Sonra eve gelince de 15dk kadar uzanıp sıcak su torbasıyla hafif masaj yaptık ki ilaç çabuk dağılsın diye.
İnanın çok faydadını gördüm. Öyle dayanılmayacak bir şey hiç değil. Herkese şimdiden geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…