- 18 Ocak 2021
- 47
- 5
- 29
-
- Konu Sahibi kartanesi007
Şuan beklemekten başka bir şey yapamıyorum o canımı sıkıyor :/Progestan rahmi daha çok kalınlaştırır. Seviyesi azalınca rahim incelir adet olunur. Bn düşük yapmamak için kullanmıştım ama adette etkisini tam bilmiyorum.
İğne yağlı bu yüzden çok yavaş enjekte edilmeli bu ağrı gayet normal merak etme. Bazen acemi denk geliyor. Ben baya bi süre yaptırmıştım iki kalça felaketti. Bir daha yapılırken yavaş olmalarını isteyebilirsin geçmiş olsun cnmdün itibariyle transferim yapildi. ve progestan igneye basladim. dun tarnsferin yapildigi sabah hastanede(özel hastane) ilk ignem yapildi ve aksam uzeri bacagimda ve kalcamda dayanilmayacak agri basladi. yatamiyorum kalkamiyorum yatakta donemiyorum wc otururken zorlaniyorum vs vs feci bir durum. bugun yine yaptirmam gerekiyordu ve korka korka aile hekiminin hemsiresine yaptirdim ve bir onceki gun yasadigim deneyim ve sonucunu da anlattim. inanin bana suan igne yapilan yerde hafif agrim var ki normaldir diyorum. ama ilk vurdurdugum sag tarafim resmen iptal ki bugun şiştiginide fark ettim ne yapicam nasil gececek bilmiyorum ama sunu anladim ki bu igneyi yapan hemsirenin tecrubesi cok etkili. ben kesinlikle bunun etkili olduguna inaniyorum. ayni problemi yasayanlar varsa belki bana hak vereceklerdir.
İğne yağlı bu yüzden çok yavaş enjekte edilmeli bu ağrı gayet normal merak etme. Bazen acemi denk geliyor. Ben baya bi süre yaptırmıştım iki kalça felaketti. Bir daha yapılırken yavaş olmalarını isteyebilirsin geçmiş olsun ccok
cok tesekkur ederim oncelikle. evet igne agir bir igne ama ben ilk gunku hemsirenin azizligine ugramisim. dun genel cerrahiye gorundum ultrasonla bakildi be igne yapilan yer iltihaplanmis. antibiyotik tedavisine baslandi ne yazikki. cunku agri ve sisliklerim artti artik belime vuran bir agri var. yuzustu yatabiliyorum sadece ve yataktan kalkarken ya da donerken acilar icinde kivraniyorum etimden et kopuyor sanki bu da canimi sıkıyor. bu sureci boyle hayal etmemistim. agrilarimdan dolayi cok kasiliyorum ins olumsuz etkilemez.İğne yağlı bu yüzden çok yavaş enjekte edilmeli bu ağrı gayet normal merak etme. Bazen acemi denk geliyor. Ben baya bi süre yaptırmıştım iki kalça felaketti. Bir daha yapılırken yavaş olmalarını isteyebilirsin geçmiş olsun cnm
Zor canım ben prolutex kullanmıştım göbekten o da progesteron 5 günde bir de kalçadan devam etmiştim çok sorunsa doktorunla konuşup göbekten kullanabilirsin sende. Umarım pozitifi görürsüncok tesekkur ederim oncelikle. evet igne agir bir igne ama ben ilk gunku hemsirenin azizligine ugramisim. dun genel cerrahiye gorundum ultrasonla bakildi be igne yapilan yer iltihaplanmis. antibiyotik tedavisine baslandi ne yazikki. cunku agri ve sisliklerim artti artik belime vuran bir agri var. yuzustu yatabiliyorum sadece ve yataktan kalkarken ya da donerken acilar icinde kivraniyorum etimden et kopuyor sanki bu da canimi sıkıyor. bu sureci boyle hayal etmemistim. agrilarimdan dolayi cok kasiliyorum ins olumsuz etkilemez.
bende ateste yapti 38.4 gorduk. o yuzden pek umudum kalmadi. bugun transfer gunu haric 5.gunum. ve hala surunuyorum yatarken kalkarken. insallah bu durumu kimse yasamaz.
Zor canım ben prolutex kullanmıştım göbekten o da progesteron 5 günde bir de kalçadan devam etmiştim çok sorunsa doktorunla konuşup göbekten kullanabilirsin sende. Umarım pozitifi görürsün
Umarım görürsün canım pozitifi hayırlısıylacok tesekkur ederim. evet dr'um ignemi degistirdi haftalik depo olan prolutan depo ampul 500'luk verdi. kalcadan oldum sonuca kadar bir daha olmayacagim. agrilarimda hafiflemeye basladi antibiyotik iyi geldi. insallah hepimiz pozitifi goruruz