• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan içtikten 1 saat sonra dayanılmaz baş dönmesi

DerenUlas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2022
3
0
1
27
Progestan içtikten yaklaşık 1 saat sonra dayanılmaz bir baş dönmesi ve dönmeye bağlı panik ilaçtan olduğunu bilmeme rağmen kendimi bayılacak gibi daha otu oacak gibi hissediyorum nolur bu durumu yoğun bir şekilde yaşayan var mı

Dokunuyorsa doktorunuza danisarak ayni hapi vaginal alabilirsiniz

Progestan içtikten yaklaşık 1 saat sonra dayanılmaz bir baş dönmesi ve dönmeye bağlı panik ilaçtan olduğunu bilmeme rağmen kendimi bayılacak gibi daha otu oacak gibi hissediyorum nolur bu durumu yoğun bir şekilde yaşayan var mı
Çok normal, maalesef oral yolla alındığı zaman bu şekilde oluyor. İnsan tabiri caizse kendinden geçiyor :( vajinal yolla almayı denediniz mi?

Evet bende de oluyodu doktor fitil olarak kullanmamı önerdi hem öyle daha etkiliymiş

Bende fitile döndüm doktorumun tavsiyesiyle ama hala yan etkisi var biraz rahatlattı sadece her an bayılacak gibi hissediyorum kafam ağır geliyo vücuduma.
Gece yatarken kullanmıyomusunuz ben gece kullanıyom evet sabahta oluyor ama abartılacak kadar değil tabi

Daha önce başka doktor vermişti ilacı içtikten sonra aşırı baş dönmesi olup uyuyodum daha sonra 2. Hamileliğimde başka doktor progestan yazıyorum ama fitil olarak baş dönmesi yapıyo ağız yoluyla demişti

Bana doktorun günde 3 kere dedi sabah öğle akşam kullanıyorum fitil olarak biraz daha alıştım gibi ama benim genel panik atagimi tetikledi ilaç ilaçta kullanmadığım için zorlaniyorum

Back