• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

progestan içenler.......yardım

ben progestanı 6 ay kullandım canım.bu ay bıraktım artık.bana doktorum adetimin 16.günü kullanmaya başlamamı ve 10 gün kullanmamı sölemişti.benim adetim gecikmeli oluyodu ve pkos var. bu yüzden kullandım ben.ilacı kullanmaya başladığım ilk aydan itibaren 28 günde bir adet olmaya başladım.yalnız son ay 23 günde oldum ve zaten bıraktım bu ay içmedim ve yine 28 günde oldum yani bana yaradı canım ama hamile kalmamı sağlamadı sadece düzene soktu.bu ay doktorum klomen verdi onu kullanıcam artık adetin 5. günü başla dedi bakalım inşallah bu hap işe yararda hayırlısıyla hamile kalırım ve sağlıklı bişekilde dünyaya getiririm bebeğimi.sana doktorun ne için verdi progestanı sorunun ne.

bendede gonapheneden sonra 2yumurta oluşup 1biri bu hafta çatlamıştı biri hala duyuyor :( ve kontrolün ardın dan bana progestan verdi Doktorum nie verdiniz dediğimde gebelik oluşursa sağlık olsun die dedi ama bebek varmı yokmu bilmiyorum :(

Back