Ben kullanıyorumArkadaslar gebe kalmak için Progestan hormon ilacı kullanan var mı ne işe yarıyor hamile kalmaya yardimci mi bana yardımcı olur musunuz??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullanıyorumArkadaslar gebe kalmak için Progestan hormon ilacı kullanan var mı ne işe yarıyor hamile kalmaya yardimci mi bana yardımcı olur musunuz??
Ne kadar süredir kullanıyorsunuzBen kullanıyorum
Bügün 6 günüm olacak 10 günlük verdi doktorumNe kadar süredir kullanıyorsunuz
Bana adetin 15. Gününde başla dedi bnde bugün başladım da merak ediyorum bu şekilde hamile kalan var mı size neden verdi benim yumurtaliklarda tembellik varmışBügün 6 günüm olacak 10 günlük verdi doktorum
Çok teşekkür ederim canım bana doktorum 2 saat sırt üstü yatmamı söyledi yapıyorum ama dua okucam Allah razı olsun canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun bebişlerineBen de guatrda cikmisti o yuzden bozuldu denmisti sonra normale dondu ama devam etti alakisi yokmuydu bilmyom.ilk klomenle tarlusal vermislerdi.bu kezki tedavide klomenle progestan verildiydi.progestan adet duzenlemek icin degil pek dedi doktor.cocuk dusunuldugu icin adet duzenleyici verilmyomus.ve doktor iliski gunu verdiginde 15 dkka poonun altina yastik koy duvara daya dedi ben onu 1 saat yaptm.daha onceki tedavide bama doktor dememisti iki tane 23 ml yumurtam vardi ikiz olcak dedi ama olmadi bunlada alakili olabilir.bana 8 saat yat diyodu idrarimi zorla tutuyodm buda stres yaptryodu bak bukez kaldi ve iki tane şuan. Sen iliski gunleri bunlari yap ve birde 41 gün meryem suresi oku namazdan sonra ben onuda yaptm ve kaldı. Adet gunlerinde esin okusun ara vermeden
Bende rahim filminden sonra düzensizlik oldu canım bende doktora gittim folikasit ve progestan verdi adetin başlangıcından 16 gün başlayıp 10 gün içicen dedi bana bu arada bende Ovülasyon testine başladım hergün pozitif gösteriyor oda anlamadım son adet tarihim 18 şubat bakalım bekliyoruz ama progestanın hamile kalmaktan ziyade düşük engellediği ve adeti düzene soktuğunu biliyorumBana adetin 15. Gününde başla dedi bnde bugün başladım da merak ediyorum bu şekilde hamile kalan var mı size neden verdi benim yumurtaliklarda tembellik varmış
Saol canım insallah sende en yakin zamanda bebisin olur.bu klomen ikiz yapyo ona gore hazrlikli olursun artk sen tamam doktoru dinle de yinede duvara daya bende ilk doktorumu dinledm olmadiydi cabuk gitsin rahme.Çok teşekkür ederim canım bana doktorum 2 saat sırt üstü yatmamı söyledi yapıyorum ama dua okucam Allah razı olsun canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla kavuşursun bebişlerine
Inşallah canım bende kavuşurum Allah bir evlad en hayırlı zamanda verir belkide şimdi hayırlı zaman değil dediğini denicem canım sağlasınSaol canım insallah sende en yakin zamanda bebisin olur.bu klomen ikiz yapyo ona gore hazrlikli olursun artk sen tamam doktoru dinle de yinede duvara daya bende ilk doktorumu dinledm olmadiydi cabuk gitsin rahme.
Bana da aynısını söyledi benim son adet tarihim de 19 Şubat bnde bekliyorum bklm inşallah olurBende rahim filminden sonra düzensizlik oldu canım bende doktora gittim folikasit ve progestan verdi adetin başlangıcından 16 gün başlayıp 10 gün içicen dedi bana bu arada bende Ovülasyon testine başladım hergün pozitif gösteriyor oda anlamadım son adet tarihim 18 şubat bakalım bekliyoruz ama progestanın hamile kalmaktan ziyade düşük engellediği ve adeti düzene soktuğunu biliyorum
Benimde 18 beklemedeyimBana da aynısını söyledi benim son adet tarihim de 19 Şubat bnde bekliyorum bklm inşallah olur
Oldunuz mu sizBenimde 18 beklemedeyim
Siz ne yaptınız ? Devam mı ilaca bende bugün son içicem ne zaman sonra adet oluyorsun acaba ilacı bıraktıktan sonraOldunuz mu siz
Bilmiyorum ki benim de bugun son ve 6 gün gecikti adetim bnde o yüzden sordum arkadaşa oldu mu ki diyeSiz ne yaptınız ? Devam mı ilaca bende bugün son içicem ne zaman sonra adet oluyorsun acaba ilacı bıraktıktan sonra
Kullandığınız sürece adet görmezsiniz. Bırakınca görürsünüz. Ama uzun süre kullanılmaSı iyi değildir. Doktor tavsiyesi ile adet geciktirmek amacı ile kullanılmalıdır.Merhaba arkadaşlar progestan adeti geciktirir mi bilen varmi lütfen bilen varsa söylesin
Sağol canım ama benim geçikmenin başka bi sebebi varmış hamileyim 6 haftalık Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahKullandığınız sürece adet görmezsiniz. Bırakınca görürsünüz. Ama uzun süre kullanılmaSı iyi değildir. Doktor tavsiyesi ile adet geciktirmek amacı ile kullanılmalıdır.
Ben zaten doktoruma gidip o verdi hapları asla kendi aklımla ilaç alıpta kullanmıyorumAdet gecikmeniz ya yumurtlamamışsınız ondan olmuştur. Yada yumurtanız çatlamamıştır kistleşmiştir bu sebeple adet görmezsiniz. Ya da yumurtlamanız hiç yoktur aylarca görmeyebilirsiniz. Ya da geç yumurtlarsınız adetiniz gecikir. Yada geç yumurtladığınız için geç adet görürsünüz. Mesela adetiniz gecikti. Söktürücü progesteron içerikli ilaç kullandınız bitti ve bekliyorsunuz hala adet görmediniz. 7 gün içinde görmeniz beklenir. 10 gün içinde adet görmediyseniz ya gebesinizdir yada Nur topu gibi bir kist vardır. Ama ilaçtan dolayı yine görürsünüz 10-15 gün arasında.
Her ilaç doktorunuza danışılarak kullanılmalıdır. Asla burada yazan ilaç tavsiyelerini doktorunuza danışmadan kullanmayınız. Burada çok bilgi kirliliği var.