Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu da yazdı ona da yarin baslayacam inşallah da bunu da yazmış o yüzden sordumFolik asit kullanmaya başlamalısınız.
Onu da yazdı canım onu da yarin baslayacam da bunu kullanan var mı merak ettimFolik asit baslaman.lazim canim o daha etkili
Protestan ı düşük tehlikem olduğu zaman kullanmıştım.Onu da yazdı ona da yarin baslayacam inşallah da bunu da yazmış o yüzden sordum
Bana folik asit olarak diofol verdi yarın baslayacam aynı zamanda progestan da verdi ikisini de kullanacam inşallah bnde kalırımBana klomenle progestan vermisti olursa bebek dusmesin diyemis.birde imkanin varsa inofolic combi al folikasit.ilk onu vermisti 3 ay icinde kimi hamile kaluomus ben kalmamistim ama klomenle ikinci aymda kaldim ve dusmesin diye hala progestan kullanyorm
Bende gecikyirmedi 10 gun icinde gelmesi gerekiyor 10 u gecerse doktora gidin sorun.son zamanlarinda hamile kalmis gibi belirtiler.olabiliyor cok yanilmistim zamannda.ve uyku cok yapyor ya daha yeni uyandm bidaha uyucam resmenMerhaba arkadaşlar progestan adeti geciktirir mi bilen varmi lütfen bilen varsa söylesin
Benim progestan 5 marta bitti adet olmam 2 marta gerekirdi bu haptan mı yaniBende gecikyirmedi 10 gun icinde gelmesi gerekiyor 10 u gecerse doktora gidin sorun.son zamanlarinda hamile kalmis gibi belirtiler.olabiliyor cok yanilmistim zamannda.ve uyku cok yapyor ya daha yeni uyandm bidaha uyucam resmen
hap bittikten 10 gun say on gun içinde gelmezse doktora git hamilelik olabilir hormondan olabilir.hap bitiminden itibaren 10 gun icinde olcakBenim progestan 5 marta bitti adet olmam 2 marta gerekirdi bu haptan mı yani
Evet herseye iyi geliyor.benim bebegim kafatasi gelismediydi aldilardi hamile kalmadan 3 ay once icmeye basla dedi doktorlar. Tabi bana diyen olmadgndan olan olduYa folik asit çocuğun beyni gelişsin diye değil mi?
Teşekkür ederim canım yani hamile olma şansım çok azhap bittikten 10 gun say on gun içinde gelmezse doktora git hamilelik olabilir hormondan olabilir.hap bitiminden itibaren 10 gun icinde olcak
Niye az olsun ki. Anlamadm.bende adet olamuodum bozulmustu klomen kullandm 4 ay olmadi doktor yumurtlayamyon olmaz dedi ignelerle olur universtelere git dedi.2 ay sonra kendi kalmisti tabi oda bole oldu.smdi yine klomen kullandm 2.ay kalmış.suan hamileyim.insallah sende kalirsin canm.stresten olmyo takmadinmi kalyo bnu unutmaTeşekkür ederim canım yani hamile olma şansım çok az
Inşallah canım sağlıklı kucağına almayı Allah nasip eder canım inşallah benimde umutum boşa çikmazNiye az olsun ki. Anlamadm.bende adet olamuodum bozulmustu klomen kullandm 4 ay olmadi doktor yumurtlayamyon olmaz dedi ignelerle olur universtelere git dedi.2 ay sonra kendi kalmisti tabi oda bole oldu.smdi yine klomen kullandm 2.ay kalmış.suan hamileyim.insallah sende kalirsin canm.stresten olmyo takmadinmi kalyo bnu unutma
Kacinci aydasin suan.progestan baska ne kullaniyosun klomen kullaniyomuydunInşallah canım sağlıklı kucağına almayı Allah nasip eder canım inşallah benimde umutum boşa çikmaz
Bu ilk ay klomen de 5 gün kullandım ondan sonra 8 gün ara progestan kullandım bu ilaçlardan oncede adet duzenleyici haplar kullandım 3 ay canımKacinci aydasin suan.progestan baska ne kullaniyosun klomen kullaniyomuydun