canım malesef bende bilmiyorum ama sen ne zaman adet olacaktın ben mesela adetime 2 gün kala yaptırmıştım kan testini ve sonuç çıkmıştı yani 2 gün daha bekle en azından bir test yaptırki boşuna sonunda hayal kırıklığına uğrama inşallah pozitif çıkar sonuç
bişey değil rosemcim yalnız bu ilaçların işlevi çok düşük için adet söktürücü ve adet düzenleyici için dr.lar veriyor aynı zamanda rahimi toparlıyo ve gebeliğide kolaylaştırıyor prospektüsünü atmadıysan oku canım
konukman canım benım ınsallah yenıden en kısa zamnada hamıle olursun..ya acıkcası bende sasırıyorum herkes hamılelıkte kullanmıs:1shok:sanırım bu hapın cok yonlu etkısı var.prospektusunde yazıyor gercı adet duzenler dıye..ınsallah ıse yarar canım ..sevgıler..yerimsenibenmerabalar rosem bende progesteran kullandım ama ben 1,5 aylık hamileydim ve kanamam vardı dr bebek düşmesin diye bana o hapı verdi ve kullandım ama yinede bebek düştü ilk defa senden adet düzenleyici olarak duydum genelde ben o ilacı düşük engellesin diye duyardım bence sen yinede dr una bir sor derim:uhm::uhm::uhm:
progestan hapının yan etkısı olmusmuydu kıslar sızde:çok üzgünüm:bu ılac bende bas donmesı yapıyor..:sm_confused:
Uyku baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor bende...Günde 3 adet alıyorum.yumuşak kapsül benimki..düşük tehlikem için.Buğün 2, kutuma başladım
Adet düzensizliği için faydasını duydum ayrıca gebe kalmayada çok faydalıymış canım..bilğine..
beyaz bulut hapı bıraktıktan kac gun sonra adet oluyorsun?:çok üzgünüm:merhaba arkadaşım bende yaklaşık üç aydır adet gçrmüyorum ve doktor banada aynı ilacı verdi hem adeti düzenliyor hemde hamilerlerde düşük tehlikesini ortadan kaldırıyor dedi
canım eczacı ilacın ustune yazmıstır gunde kac defa kullanıcagını.kizlar bende progestan kullaniyorum adi progynex yumusak kapsul doktorum adetinin 16.gunu icmeye basla dedi ama gunde kac kere icecegimi bilmiyirum.birde bu ilacibitene kadar mi icecegim yoksa her adetin 16.gunu mu sadece kullanicaz.ben bu ilacin yaninda folbiol.serophene ve elevit kullaniyorum.insallah faydasini tez zamanda goruruz
3-4 gün içinde adet olursun canım.canım ben hamıle degılım ama bende de aynı durum soz konusu sureklı uyku halı bas donmesı oluyor senağlamabana doktorum adet duzensızlıgı ıcın verdı bu ılacı ama dun hapım bıttı halen adet olmadım acaba kac gun ıcınde adet olmam gerekıyor..:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?