rosem genelde başdönmesi ve bulantı yapıyor, bende günde 3 tane kullanıyorum ama bulantım yok allaha şükür arada bir başım dönüyor ama
denız sende adet duzensızlıgı ıcınmı kullanıyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rosem genelde başdönmesi ve bulantı yapıyor, bende günde 3 tane kullanıyorum ama bulantım yok allaha şükür arada bir başım dönüyor ama
genelde herkes dusuk tehlıkesı ıcın kullanıyor bu ılacıı..ınsallah hepımız faydasını goruruz kıslar..sevgıler..yerimsenibenrosem canım ben düşük tehlikesine karşı bebişi korumak için içiyorum
pelıncım tebrık ederım canım:hooray:.. cok sevındım ınsallah bende sızın gıbı hemen kalırım..adet duzensızlıgınmı vardı benım gıbı:çok üzgünüm:cok umutlandım :dance:mrb canım ben de kullandım bebeğin düşme tehlikesini azaltıyormuş ilacı bırakalı 5 gün oldu bugün doktora gittim hamileyim
:dance:
kıslar bu progestan genelde dusuk tehlıkesı oldugunda verılıyor sanırım..benım oyle bır durumum yokkı..bana adet duzensızlıgı ıcın verdıı..:çok üzgünüm:
pelıncım tebrık ederım canım:hooray:.. cok sevındım ınsallah bende sızın gıbı hemen kalırım..adet duzensızlıgınmı vardı benım gıbı:çok üzgünüm:cok umutlandım :dance:
bu hap hem düşüğü önlüyor hemde adet düzensizliklerinde kullanılıyor..eğer prospektüsünü okursan görürsün...sevgiler.....
CANIM ARKADAŞIM ÜZÜLME YAA İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA HAMİLE KALIRSIN VE ADET DÜZENSİZLİKLERİNDEN KURTULURSUN CANIM.STRES YAPMA SAKIN EMII:1hug:KENDİNE İYİBAK ALLAHA EMANET OL hebele:roflol:a.s.
kızlar ben hamileyim ama düşük olma riski yüzünden günde 6 doz progestan hap kullanıyorum, gözümü kapayınca anında uyku moduna geçiyorum, aradabirde başım dönüyor, sizdede aynı şeyler var mı?
slm ben progestan değil ama duphaston kullandım adet düzensizliği için 10 gün boyunca günde ikişer tane içtim ilaç bittikten dört gün sonra adet oldum bu süre on güne kadar uzayabiliyo 10 gün içinde adet olmazsan gebelik testi yaptırırsın[/QUO
cevabın ıcın tesekkurler dermanz.canım duphastonu bende gecen ay kullandım ama adet sokturmek ıcın vermıstı doktorum..:çok üzgünüm: