Progestan fitil kanama yaptı yardım

Dnzkzzzz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2024
185
4
7+4 gebeyim. Dün ilk kez Protestan fitil kullandım bugün bir saat önce wc ye çıktığımda kanamam oldu ve lekelenme tarzı değildi adet kanaması gibiydi. Doktorumu aradım çağırdı kendisi olmadığı için ebe muayene etti bebek duruyor dedi ama düzgün bi açıklama da yapmadı bana. Kese etrafında kanama alanı var diye Protestan yazdı doktor. Kanama ne alaka ki? Çok korkuyorum bi şey olcak diye. Aranızda böyle olan var mı ? Varsa eğer doktorlarınız ne dedi?

Progestan kanama degilde kahve akıntı yapiyor içeride ki kanama alanını da temizlediği icin taze kanama değil, aylarca kullandım lekelenmelerim bitmedi progestan kademeli olarak azaltıp lekeyle devam ediyor, siz tekrar görüşün doktorla içinize sinmedigini söyleyin ama ilacınızı düzenli kullanin, kanama alanınız varsa kanama normal progestanla düzelmesi beklenir ama tık diye kesilmiyor çok geçmiş olsun

Ya cuma gecesi kullandım ve dün adet kanaması gibi tuvalette bi kanamam oldu. Çok korktum. Tekrarlamadı o kanama tarzı. Dün gece yine kullandım ve bugün kahverengi toz şeklinde bi kanamamı desem döküntü mü desem öyle bi şey oldu. Şuanda da tuvalete gittiğimde oluyor. Yarın gidicem doktora umarım dediğiniz gibidir. Bebeğe bi şey olmasın yeter .

Dediğim gibi bende kullandım kanamlarim kahve lekelenmelerim hep oldu ilk kullanmaya başladığımda bikac kere gititm kanama oluyor kesilmiyor diye sordum aciklamaalari öyleydi, inşallah sıkıntı olmaz sizin içinde sağlıkla atlatirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…