• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan düşüklüğü

tugbikoo

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2023
18
4
6
34
Mrb hanımlar. Bugün çatlama sonrası progestan hormonu bakıldı. 0.98 gibi bir sonuç çıktı. Tabi çok düşük bu ay bu değerle gebelik oluşmamıştır imkansız , Adetin 2. Günü tedaviye başlarız dedi doktor. İnterfinite de tedavi görüyorum.
Doğal yoldan bu hormonu yükselten yada bu değerle hamile kalan oldu mu yada yükseltmek için tedavi olan. Süreciniz nelerdir nasıl geçti neler yaşadınız.

Mrb hanımlar. Bugün çatlama sonrası progestan hormonu bakıldı. 0.98 gibi bir sonuç çıktı. Tabi çok düşük bu ay bu değerle gebelik oluşmamıştır imkansız , Adetin 2. Günü tedaviye başlarız dedi doktor. İnterfinite de tedavi görüyorum.
Doğal yoldan bu hormonu yükselten yada bu değerle hamile kalan oldu mu yada yükseltmek için tedavi olan. Süreciniz nelerdir nasıl geçti neler yaşadınız.
Merak etmeyin duzgun tedaviyle progesteron kalkiyor progesteronla normalde sorun yaşamayan kadinlarda bile hamile kalinca progesteron duşuk çikiyor ve igne ilac kullaniyor duşuk olmasin diye duşuk olunca kavherengi lekelenmeler filan başliyor kendimde yaşadim

Domates suyu doğal yoldan üretim sağlıyormuş sanirim ve dereotu. adet süresi gelip tedavi başlayana kadar bende alternatif tıpa yöneldim ama ne kadar ise yarar bilmiyorum.

Back