minerva94 Ye-iç-gez-çalış Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2024 593 243 Pazartesi 19:35 Konu Sahibi minerva94 #1 Kızlar selam şu sorunun cevabını hiç bir yerde bulamadım. Progestan dex iğneyi devlet karşılıyor mu? Teşekkürler şimdiden
Kızlar selam şu sorunun cevabını hiç bir yerde bulamadım. Progestan dex iğneyi devlet karşılıyor mu? Teşekkürler şimdiden
mavibaloncuk Allah sabredenlerle beraberdir 🤲 Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2024 1.114 1.450 Pazartesi 19:36 Konu Sahibi minerva94 #2 Bildiğim kadarıyla devlet karşılamıyor ücretli alınıyor canm
minerva94 Ye-iç-gez-çalış Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2024 593 243 Pazartesi 19:52 Konu Sahibi minerva94 #3 mavibaloncuk .!.: Bildiğim kadarıyla devlet karşılamıyor ücretli alınıyor canm Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım
mavibaloncuk .!.: Bildiğim kadarıyla devlet karşılamıyor ücretli alınıyor canm Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım
hanyolcuhanciyolcu Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2024 445 831 30 Pazartesi 19:55 Konu Sahibi minerva94 #4 Progestan dex farklı bir türü mu bilmiyorum ama ben hamileyken bir defa progestan igne vurdurdum. Onda da parasıyla alıp goturmustum sağlık ocağına.
Progestan dex farklı bir türü mu bilmiyorum ama ben hamileyken bir defa progestan igne vurdurdum. Onda da parasıyla alıp goturmustum sağlık ocağına.
mavibaloncuk Allah sabredenlerle beraberdir 🤲 Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2024 1.114 1.450 Pazartesi 19:55 Konu Sahibi minerva94 #5 minerva94 .!.: Teşekkür ederim canım Genişletmek için tıkla... Rica ederim canım, doktorunuza danışın uygun görüyorsa kalçadan yapılan iğneyi yazsın
minerva94 .!.: Teşekkür ederim canım Genişletmek için tıkla... Rica ederim canım, doktorunuza danışın uygun görüyorsa kalçadan yapılan iğneyi yazsın
minerva94 Ye-iç-gez-çalış Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2024 593 243 Pazartesi 19:56 Konu Sahibi minerva94 #6 mavibaloncuk .!.: Rica ederim canım, doktorunuza danışın uygun görüyorsa kalçadan yapılan iğneyi yazsın Genişletmek için tıkla... Yok ya aldım zaten. Devamı olursa diye merak ettim
mavibaloncuk .!.: Rica ederim canım, doktorunuza danışın uygun görüyorsa kalçadan yapılan iğneyi yazsın Genişletmek için tıkla... Yok ya aldım zaten. Devamı olursa diye merak ettim
minerva94 Ye-iç-gez-çalış Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2024 593 243 Pazartesi 19:56 Konu Sahibi minerva94 #7 mavibaloncuk .!.: Rica ederim canım, doktorunuza danışın uygun görüyorsa kalçadan yapılan iğneyi yazsın Genişletmek için tıkla... Zaten ofiste yapıyorum. KalçDan olursa çıkıp yaptırmam falan baya zor olur
mavibaloncuk .!.: Rica ederim canım, doktorunuza danışın uygun görüyorsa kalçadan yapılan iğneyi yazsın Genişletmek için tıkla... Zaten ofiste yapıyorum. KalçDan olursa çıkıp yaptırmam falan baya zor olur
mavibaloncuk Allah sabredenlerle beraberdir 🤲 Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2024 1.114 1.450 Pazartesi 19:56 Konu Sahibi minerva94 #8 minerva94 .!.: Yok ya aldım zaten. Devamı olursa diye merak ettim Genişletmek için tıkla... Devamı olursa uzun sürede biraz maliyetli olur diye dedim
minerva94 .!.: Yok ya aldım zaten. Devamı olursa diye merak ettim Genişletmek için tıkla... Devamı olursa uzun sürede biraz maliyetli olur diye dedim
minerva94 Ye-iç-gez-çalış Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2024 593 243 Pazartesi 19:57 Konu Sahibi minerva94 #9 mavibaloncuk .!.: Devamı olursa uzun sürede biraz maliyetli olur diye dedim Genişletmek için tıkla... Aklımda olsun teşekkür ederim
mavibaloncuk .!.: Devamı olursa uzun sürede biraz maliyetli olur diye dedim Genişletmek için tıkla... Aklımda olsun teşekkür ederim