Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla ben 2 ay vuruldum hatta daha fazla ama şöyle diyim sık iğne kullanıyorsan başka bir iğne daha da varsa bazen olabiliyor. Benim 1 kez oldu 1-2 gün demeden geçmişti. Ama rahat etmek açısından bi doktoruna danış bence ne olur olmaz ben hep öyle yapıyorum. Şükür artık kullanmıyorum ama oksapr kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.
Valla ben 2 ay vuruldum hatta daha fazla ama şöyle diyim sık iğne kullanıyorsan başka bir iğne daha da varsa bazen olabiliyor. Benim 1 kez oldu 1-2 gün demeden geçmişti. Ama rahat etmek açısından bi doktoruna danış bence ne olur olmaz ben hep öyle yapıyorum. Şükür artık kullanmıyorum ama oksapr kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.
Hayırlı haberler inşallah ama bence normaldir sık iğne yapmak aynı bölgelere özellikle beze gibi şişlikler yapabiliyor diye duymuştum ama doktor görüşü almakta elbette fayda var kafan rahat eder