Progestan coraspin doktor muanesi

4141green

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2020
408
121
53
27
Merhaba bugün doktora gittim . Coraspine devam et dedi matofin içiyorum bana progestan verdi 13 gunluk kullanicaksin dedi vajinadan ilişki olicagi gün agizdan al dedi bunun sebebi nedir acaba tedavi yontemi amaci

Ne için gittin doktora anlamadım progestan düşük içindir vs fitil de kullanılır ağızdan da.. coraspin kan sulandırıcı aman diyeyim dikkat et benim canıma okumuştu o ilaç kansızsan kan hapı kullandırılmalısın yani en azından ben çok kötü oldum o ilaçta

1 sene kullanıyorum coraspini bi yan etkisi olmadi bu aralar baş agrim var sadece coraspinden mi kaynakli bilmiyorim . Dediginiz gibi progestan düşüklüğü için verdi galiba her ay birseyim çıkıyor

Merhaba bugün doktora gittim . Coraspine devam et dedi matofin içiyorum bana progestan verdi 13 gunluk kullanicaksin dedi vajinadan ilişki olicagi gün agizdan al dedi bunun sebebi nedir acaba tedavi yontemi amaci
Corasprin pihtilasmaya karşı veriliyor bende uzun zamandir kullaniyorum sanirim doguma 1-2 hafta kalana kadarda kullanacam. Bir yan etkisini yasamadim. Progestan ise gebelikte dusuk riskine karşı gebelik disindada rahmi gebelige hazırlamak için kullanılıyor. Yaklasik 16 hafta kullandim. Baska kullanim alani varsa ben bilmiyorum canim

Genellikle menopoza kisirliga hamilelige hazirlamak düşük riski.olmasin diye gebelik düşündüğüm için belki vermiş olabilir doktor ama adetlerimde 2-3 gün sürüyor zaten en kısa zamanda bende inşallah gebe kalirim bende 1 senedir kullanıyorum coraspin hamilelik gecirdigim zamanda iğnede kullandim kan sulandirici ama nasip değilmiş düşük oldu

Benimde 2 dusugum oldu kullandığım halde simdikinde sorunsuz gidiyoruz insallah oylede ilerler. Hayirlisiyla sanada nasip olsun vakti zamani gelince elbet olacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…