Progestan çok acill :(

gnc93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
33
3
36
31
Kızlar mrb. Benim son adetim 6 Ağustos ve bir sonraki 31 Ağustostu. Olmuş olsaydım şuanda bitecekti. Yani 6 gün gecikti. Doktora gittim kaç sefer. Kaç sefer kan verdim. Hep negatif çıktı sonuç. Bugün gittiğimde de ultrasonla normal şekilde baktı ve adet hazırlığı var gibi dedi. Kan verdim sonuç negatif yine. Ve bir an önce olmak istiyorum dedim o da progestan ilacını verdi. Prospektüsünde adet olmayı kolaylaştırmak için gibi bişey yazmıyor. Aksine düşük önleyici erken doğum riskini azaltmak için falan yazıyo. Lütfen yardımcı olun :(

Kızlar mrb. Benim son adetim 6 Ağustos ve bir sonraki 31 Ağustostu. Olmuş olsaydım şuanda bitecekti. Yani 6 gün gecikti. Doktora gittim kaç sefer. Kaç sefer kan verdim. Hep negatif çıktı sonuç. Bugün gittiğimde de ultrasonla normal şekilde baktı ve adet hazırlığı var gibi dedi. Kan verdim sonuç negatif yine. Ve bir an önce olmak istiyorum dedim o da progestan ilacını verdi. Prospektüsünde adet olmayı kolaylaştırmak için gibi bişey yazmıyor. Aksine düşük önleyici erken doğum riskini azaltmak için falan yazıyo. Lütfen yardımcı olun :KK43:
Merhaba
Progestan 200 mg bende kullanmıştım ancak düşük ve kanama riskine karşı vermişti doktorum ilk aylarda kullandım
Bildiğim kadarıyla düşük için veriliyor

Bende progestan iğne olarak kullandım düşük riskim var diye kullanmıştım toplam 5 iğne falan

Banada vermisti doktorum adet duzensizligim icin hatta ignesi bile var progestanin .. İnsallah tez zamanda hamile kalirsin

Progestan gebeliğe yardımcı diye kullanmıştım ben aşılama olduğum zaman doktor vermişti . .

Inanilmaz derecede baş dönmesi yapiyor uyku yapiyor
Bende hamileyken dusuk tehlikem vardi sabah oglen aksam iciyordum surekli uyuyordum ama dusuk yaptim malesef ama resmen ilac bayginlik yapiyordu bende vajinadan kullandiginda bi belirtim olmadi

Evet o ilaç düşük önleyici aslında, rahim duvarının incelmemesini sağlıyor. Ama gebelik olusmayinca kalinlaşan rahim duvarı kanama şeklinde atılıyor yani adet görüyoruz. Size de adet hazırlığı var gibi demiş, rahim duvarının kalinlasmaya başladığını görmüş, onu hızlandırmak için vermiş ilacı

bende baat gunumde hafıf pembe lekelenmem oldu dıye 100 mg progestan verdı doktorum; bebıs dusmesın ıyıce tutunsun dıye 3 ay kullan dedı ; adetle bagdastıramadım ; dktor sökülmeni istese bunu yazmazdı dıye dusunuyorum

Kızlar progestanı içtiğim günün akşamı oldum :) Şimdi bu ay tekrar adetimi bekliyorum. Bugün olmam gerekiyordu olmadım hala bakalım inşallah bebiş vardır :)

Back