Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En fazla 2 haftaya adet olursun eğer hamile filan değilsen tabi.
Gebelik şüphen varsa bi kan testi yaptırmalısın bence. Adetle de ilgisi olabilir gebelikle de sonuçta.Gogus dolulugu agrisi onla ilgili olabilir mi regl 5 gun gecikti
Gebelik şüphen varsa bi kan testi yaptırmalısın bence. Adetle de ilgisi olabilir gebelikle de sonuçta.
hamilelik şüphen varsa olabilir canım :)Selam progestan kullandim bu ay ve 6 gun oldu bitti hala regl olmadim kacinci gun regl oldunuz siz?
hamilelik şüphen varsa olabilir canım :)
inşallah canım hayırlısı olsun çocuk düşünüyorsan ne mutlu . inşallah bende hamiş olurumBakalim bugun yapicam test ins cikar cnm silikte olsa ciksin hemen kan vericem aksama
tabi istemiyorsan sıkıntı herşey gönlünce olsun :)Bakalim bugun yapicam test ins cikar cnm silikte olsa ciksin hemen kan vericem aksama
tabi istemiyorsan sıkıntı herşey gönlünce olsun :)
yok canım şundan dedim geri çekilme yöntemini felan kullanıp sonra çocuk istemiyorduk diyen tipler var o durum felan mı dedimOlursa kabulumuz canim istenmez mi hic evlat :)
yok canım şundan dedim geri çekilme yöntemini felan kullanıp sonra çocuk istemiyorduk diyen tipler var o durum felan mı dedim![]()
![]()
canım 1 günden pek bir şey olmaz diye biliyorum ama . ek korunma yöntemi kullansaydınız keşke :)Yok ya ben d.k.h kullandim 1 gun icmeyi unuttum ve hapi keseli 9 gun oldu ama gelen giden yoj
Ogle tabi de kismet bakalim belki regl olurum kullanmadikcanım 1 günden pek bir şey olmaz diye biliyorum ama . ek korunma yöntemi kullansaydınız keşke :)
hayırlısı olsun. inşallah hamilesindir mi yoksa inşallah regl olursun mu desem bilemedimOgle tabi de kismet bakalim belki regl olurum kullanmadik
hayırlısı olsun. inşallah hamilesindir mi yoksa inşallah regl olursun mu desem bilemedim:)
hayırlısı canım testin sonucu önemli :)Bende beklemeye ve dusumemeye aldim kendimi telefonun titresimi modu felan oluorlar benimde umusamaz modum var ona aldim simdi![]()
Bakalim bugun yapicam test ins cikar cnm silikte olsa ciksin hemen kan vericem aksama