Progestan 200mg

Misoothh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2016
1.432
847
73
31
Arkadaşlar normalde bunun 100mg verdi doktor ama geçen baytam tatilinde hapım bitti bende eşime eczaneden almasını söyledim geti zekalı eczacı 200mgaini vetmiş dokyorumu aradım bişey olmaz sadece yan etkilerini çok yaşarsın dedi bugün öğlen hapımı içtikten sonra başım dönmeye başladı adeta gözlerim kapanıyodu yemek yapıuodum tabaya koydum başım çok döndüğü için koltuğa uzandım ayaklarımı kaldırıp baş dönmem geçain diyr nasıl oldu anlamadım ya bayıldım yada uyuya kaldım kokuya uyandım az daha yanıuodu ev hala başım tuhaf halim uok ayağa kalkınca bayılcak gibi oluyorum başına böyle bişey gelen oldumu

Can'ım onu hazneden koyarsan yan etkileri yok denecek kadar azalır doktorun niye demedi ki ? İlacın yan etkileri tam da dediğin gibi insanı resmen sersemletir . Bence ara bi doktorunu sor ..
Arkadaşlar normalde bunun 100mg verdi doktor ama geçen baytam tatilinde hapım bitti bende eşime eczaneden almasını söyledim geti zekalı eczacı 200mgaini vetmiş dokyorumu aradım bişey olmaz sadece yan etkilerini çok yaşarsın dedi bugün öğlen hapımı içtikten sonra başım dönmeye başladı adeta gözlerim kapanıyodu yemek yapıuodum tabaya koydum başım çok döndüğü için koltuğa uzandım ayaklarımı kaldırıp baş dönmem geçain diyr nasıl oldu anlamadım ya bayıldım yada uyuya kaldım kokuya uyandım az daha yanıuodu ev hala başım tuhaf halim uok ayağa kalkınca bayılcak gibi oluyorum başına böyle bişey gelen oldumu

Cnm ben 100 mgsini kullanirken uyku bas donmesi hissayatim oluodu 200 de gayet normal kullanirken dikkat et cnm .birde alttanda verebilirsin futil seklinde yinede sana bagli baska bi doktorada danisabilirsin

Ya 100 mh içtiğimde hiç bir etki yapmıypdu sadece uyku yapıyodu bunda resmen baygınlık geçirdim Zor yürüyüp ocağı kapattım şimdi uzandım biraz daha iyiyim

Bide folik asit le o hapı aynı anda yutuyorum oda bi etki edermi ayrı ayrı almıyorum

Alttan ver cnm yan etkisi azalir .
Bu Yan etkisi olan bir ilac v ve yapio ben 100 mgde bas donmesinden duramaz yattigim yerde uyurdum 200 mgyi dusunemiyorum bile

Yok bisi yapmaz ikisinide kullanabilirsin sorun olmaz bende kullaniyorum oyle cogu zmn

Ya aslında 3 gündür 200mg sini ağızdan yutarak alıuorum işk defa bugün böyle oldum baygınlık geçirdim resmen kı mutfak tutuşuyodu dumana uyandım evde tekim bide

Bende aynı hapı kullanıyorum 200 mg sabah akşam hemde içtikten 3 saat sonra feci derece baş dönmesi yapıyor sersem gibi oluyor insan ama yarım saat sonra düZeliyorum

Bende uzandım daha iyiyim :( zorluklatı tek başımıza çekiuoruz erkekler bedavafan çocuk sahibi oluyorlar:)

Mrb kizlar bende bu hapi 100mg dun basladim bnde de bas donmesi yapti ama doktorum bana bu hapi neden verdigini solemedi sizler ne icin kullaniyosunuz ?

Düşük önleyici bir hap canım genelde rahim duvarının genişletilmesi için veriliyor hamilelikte

Bende bu ay kimyasal gebelik gecirdim ondan sonra hemen menegona basladim iki kutu ve sadece bi yumurta olusmus oda istenilen buyuklukte deil igneler bitince hemen bu hapi verdi neden verdiniz diye sormayida unutmusum can sikintisindan nette bakiyorum genellikle dusuk tehlilesi icin veriliyomus .

Bende kullandim ama kac m hatirlamiyorum oral kullandim ayni yan etkileri bende de olmustu bas donmesi özellikle hemn kendimi yataga atiyordum gecince kalkiyordum dikkat edin sizde

Benım de kahverengi lekelenmem geldıgı ıcın verdi doktorum içince gozlerım cok kararıyor ve basım donuyor uyuyorum hemen mıdem dr hala bulantım yok ama sancılarım oluyor

Ben 100 mg kullanırken sadece uyku yapıyodu baş dönmesi yapmıyodu ama 200mg ağır geldi bana günde 2 defamı kullansam acaba 3 kullanıyordum 100mg deyken

bende 200 mg kullaniyorum ilk baslarda hapi iciyodum acayip uyku ve gaz sorunu yasiyodum bendede bi kac defa bas donmesi olmustu ama ben acliktan sanmistim belki de o yan etkisinide yasadim. sonrasinda doktorum vajinadan fitil yap etkileri hissetmezsin dedi gercektende o gunden beri cok rahatim bence sizde doktorunuza danisip fitil olarak kullanabilirsiniz

Back
X