• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Progestan 100mg hapı kullanıp hamile kalan var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

merve5260

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2020
18
6
6
29
Merhabalar
Hamile kalmak istiyorum diye doktora gittiğim de yumurtlama var mı diye baktı ve yumurta gözüktü 3-4 gün sonra tekrar gittim yumurtamın çatladığını söyledi ve bana progestan 100mg hapı günde 1 defa iç 10 gün boyunca dedi daha sonra bırak dedi hiç progestan hapı kullanıp hamile kalan var mı acaba ?

Merhabalar
Hamile kalmak istiyorum diye doktora gittiğim de yumurtlama var mı diye baktı ve yumurta gözüktü 3-4 gün sonra tekrar gittim yumurtamın çatladığını söyledi ve bana progestan 100mg hapı günde 1 defa iç 10 gün boyunca dedi daha sonra bırak dedi hiç progestan hapı kullanıp hamile kalan var mı acaba ?
Bende çatlatma iğnesi vuruldum kasımda olmadı şimdi yeniden bu cumartesi vurulcam iğneden 1 gün sonra progestan 200 mg kullandım bebek okursa tutunun diye veriyor doktorlar bu ilacı zaten bakalım bu ay tutunacak mı

Bende çatlatma iğnesi vuruldum kasımda olmadı şimdi yeniden bu cumartesi vurulcam iğneden 1 gün sonra progestan 200 mg kullandım bebek okursa tutunun diye veriyor doktorlar bu ilacı zaten bakalım bu ay tutunacak mı
Ayyy hadi inşallah canım hamiş olursun 🥰
Güzel haberler alırsın inşallahhhhh ....

Merhabalar
Evet bende igneden sonra Fitil kullaniyorum Bakalim 11.ci gunum Insallah hamile kalabilirim tutunabilir Yavrum 😭😔

Back