• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progestan 100 mg kullananlar

Inşallah geçer bazı hamilelikte oluyormuş canim bende yarın özel hastaneye randevu aldım ona gideceğim bakalim arkadaşım memnun onunda düşük tehlikesi vardı baya lekeleniyordu iç çamaşırına geçecek kadar doktor bi iğne bi fitil verdi anında kesildi benim de öyle olur inşallah dua edelim birbirimize canim rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde kucagimiza almak nasip etsin😘
Amin inşallah canım güzel haber ver ♥️🤲🏻

Amin inşallah canım güzel haber ver ♥️🤲🏻
Merhaba canim sabah gittim doktora çok şükür kalp atışını duydum progestanin iğnesini oldum şeytan kulağına kurşun lekelenmem kesildi o kadar hareket etmeme karşılık bisey yok insallah böyle devam eder darısı senin başına insallah

Merhaba canim sabah gittim doktora çok şükür kalp atışını duydum progestanin iğnesini oldum şeytan kulağına kurşun lekelenmem kesildi o kadar hareket etmeme karşılık bisey yok insallah böyle devam eder darısı senin başına insallah
Maşallah maşallah çok sevindim canım 🧿 İnşallah canım Rabbim evlatlarımızı korusun🤲🏻🥲😍

Benimde belim ağrıyor ya nasıl geçecek bilmiyorum inşallah bian önce geçer

Amin canım Aminn 🤲🏻🤲🏻
Canım merhaba bugün aşırı derecede kanamam oldu büyük bir parça pirtindustu dedim gitti bebek çok şükür bebekte birşey yok ama bu kanama neden oluyo anlamadım ya

Canım merhaba bugün aşırı derecede kanamam oldu büyük bir parça pirtindustu dedim gitti bebek çok şükür bebekte birşey yok ama bu kanama neden oluyo anlamadım ya
Canım kanamanın rengi yoğunlu nasıldı? Suan benimde kanamam var. Dün sabah çok şiddetli ağrıyla kanamam oldu betam 406çıktı dün. Pazartesi beta 306ydı. Doktorum dün detaylı ultrasondan keseyi ve yolk kesesinide gördü. Ama kanamayı istemeyiz biz bu düşük tehtidir dedi😔Ama ben çok korktum. Dün akşam proluton vuruldm bugün azaldı kanamam ama afedersin silince faln geliyor ya da pedime 4-5damla damlıyor.

Canım kanamanın rengi yoğunlu nasıldı? Suan benimde kanamam var. Dün sabah çok şiddetli ağrıyla kanamam oldu betam 406çıktı dün. Pazartesi beta 306ydı. Doktorum dün detaylı ultrasondan keseyi ve yolk kesesinide gördü. Ama kanamayı istemeyiz biz bu düşük tehtidir dedi😔Ama ben çok korktum. Dün akşam proluton vuruldm bugün azaldı kanamam ama afedersin silince faln geliyor ya da pedime 4-5damla damlıyor.
Canim şuan 9 hastalığım bitmiyor kanamam bugün bile gittim hastaneye dün kanamam oldu 1 aydır yatıyorum valla iğne ilaç fitil devam ediyor bir türlü geçmedi tam bitti derken tekrar nuksediyo

Canim şuan 9 hastalığım bitmiyor kanamam bugün bile gittim hastaneye dün kanamam oldu 1 aydır yatıyorum valla iğne ilaç fitil devam ediyor bir türlü geçmedi tam bitti derken tekrar nuksediyo
Baya bi yoğundu geçen hafta kanamam yatağa felan geçmiş karnım ağrıyordu avucumun ortası kadar pirtilar düşürdüm dedim gitti bebek ama hastanede kalp atışı vardi

Back
X